fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Begijnenweide 192

€ 635.000,-

Heemskerk

Kosten koper

Fantastisch penthouse met twee woonlagen

Dit fantastische penthouse gelegen in de populaire wijk Broekpolder, beschikt over 2 woonlagen, namelijk de 13e en 14e van het appartementencomplex 'Residence du Pantalon'. De woning beschikt over een dakterras (ca. 23 m2), royale living, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een spectaculair uitzicht.

Bij het binnenkomen in de zeer royale woonkamer wordt u meteen betoverd door het spectaculaire uitzicht en de ruimte van de speels ingerichte woonkamer zelf. Door de grote ramen en zijramen is de lichtinval geweldig. Mede daardoor is het ook heerlijk kokkerellen in de openkeuken met de benodigde inbouwapparatuur. Deze verdieping beschikt tevens over 2 prima slaapkamers, een praktische badkamer voorzien van douche en toilet, een separaat toilet met fonteintje en een trap naar de boven gelegen verdieping. Hier vindt u nog eens twee grote slaapkamers met toegang tot de tweede badkamer voorzien van een ligbad, een separate douche, dubbele wastafel en nog een toilet. De kers op de taart is het dakterras die bereikbaar is vanuit de overloop en een slaapkamer. Verder is er nog een multifunctionele ruimte te vinden. Ideaal voor een werkplek of juist een relaxruimte.
De ruime entree met een handige bergkast bergt de witgoedaansluiting en de opstelling van de Cv-ketel.

'Residence du Pantalon' ligt in de wijk Broekpolder. Het complex ligt op loopafstand van het NS-station van Heemskerk en nabij één van de ontsluitingswegen richting de A9. Ook winkels en scholen zijn in de buurt, kortom ook de locatie perfect. Kom snel kijken en laat je verassen door deze schitterende woning.

Bij het appartement kunt u een parkeerplaats in de onderbouw bij kopen. De vraagprijs is € 21.000,- kosten koper

Bijzonderheden:
- De servicekosten bedragen € 183,97 per maand voor het appartement met berging en € 38,29 per maand voor de parkeerplaats. Dit is inclusief een voorschot voor het watergebruik;
- Energielabel A
- Kunststof kozijnen
- Spectaculair uitzicht
- 4 slaapkamers
- 2 badkamers
- 145 m² woonoppervlakte
- Eigen parkeerplaats te koop in de parkeergarage € 21.000,- kosten koper
- Het transport vindt plaats bij een projectnotaris.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda.
NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Begijnenweide 192 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 635.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Portiekflat

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2008

Woonoppervlakte:

145 m2

Inhoud:

544 m3