fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Stetweg 62

€ 450.000,-

Castricum

Kosten koper

“STARTBOD VANAF”: € 450.000,- k.k. (huidige vraagprijs: € 495.000,- k.k.)

LET OP! Deze woning wordt aangeboden met een “startbod vanaf”. Dit is het startpunt voor u als bieder om met de verkoper in onderhandeling te komen. Bent u geïnteresseerd? Bel ons voor het inplannen van een bezichtiging!

Karakteristiek vrijstaand woonhuis bij duinen en zee

Op de bouwaanvraag uit 1937 wordt gesproken over een “landhuisje”. Ondanks de uitbouw in 1946 is dat vandaag de dag nog steeds de juiste omschrijving voor deze bijzonder sfeervolle vrijstaande woning. De tijd heeft hier enigszins stilgestaan, maar na de nodige modernisering bent u wel de trotse bezitter van deze woning gelegen op een unieke plek in Bakkum op slechts 15 (fiets)minuten afstand van het strand. Noemenswaardig is ook zeker het perceeloppervlak: de kavel van 283 m2 en de diepe achtertuin staan namelijk garant voor de nodige zonuren.

Indeling: entree/hal met o.a. de meterkast-opstelling, garderobe, trapopgang naar de 1e verdieping, alsmede de badkamer. Uitgebouwde living met grote raampartijen, waardoor er een leuk contact is met de directe omgeving. Ruime woonkeuken (ca. 17 m2). Achter-entree met o.a. toegang tot de bijkeuken, het 2e toilet en een (slaap)kamer. 1e verdieping: ruime overloop met een vaste kast, twee slaapkamers en een vlizotrap naar de zolderverdieping.

Bijzonderheden:
- energielabel G
- nabij dorpscentrum met diverse supermarkten, horeca en het NS-station
- op slechts 15 (fiets)minuten afstand van het strand
- door alle voorzieningen op de begane grond ontstaat er een “bungalow gevoel”
- ideeën/schetsen voor een eventuele verbouwing aanwezig

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Alkmaar

Kennemerstraatweg 303

1814 GM Alkmaar

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Stetweg 62 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 450.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1937

Woonoppervlakte:

104 m2

Perceeloppervlakte:

283 m2

Inhoud:

400 m3