fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Constantijn Huygensstraat 110

€ 595.000,-

Heemskerk

Kosten koper

Heerlijke twee-onder-een kapwoning

Even buiten het Heemskerkse centrum, aan die lange dikke groene zoom met een romantisch watertje, daar moet het goed wonen zijn. Dat gaat zeker op voor deze locatie. De dichter Constantijn Huygens zou er een prachtvers over geschreven kunnen hebben. Op nummer 110 van deze naar hem vernoemde straat komt een heerlijk ruime twee-onder-een-kapwoning met maar liefst 5 slaapkamers vrij.

Op de begane grond is dankzij het bijtrekken van een gedeelte van de garage een zee van ruimte ontstaan. Hier treft u de sfeerrijke, ruime en lichte L-vormige woonkamer met een massief houten vloer, een pellet kachel en openslaande deuren naar de achtertuin; een gezellige openkeuken met een kookeiland, alle benodigde inbouwapparatuur en vloerverwarming; een handige bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger en de hal met toilet.
We gaan naar boven. Op de eerste verdieping zijn 3 prima slaapkamers voorzien van een laminaat vloer en een flinke badkamer voorzien van een hoekligbad met bubbels, een ruime inloopdouche, een wastafelmeubel, een tweede toilet en
elektrische vloerverwarming. Op de zolderverdieping, met dakkapel over de hele breedte, zijn nog eens twee slaapkamers waarvan een zeer ruim. De woning is aan de voor- en zijkant voorzien van elektrische rolluiken zodat het overal heerlijk slapen is en veilig bovendien.

De fijne 10 meter diepe achtertuin is op het noordwesten gelegen en heeft een paar heerlijke zitjes waarvan eentje met overkapping dus weer of geen weer, hier zit u altijd goed. De fietsen parkeert u in de vrijstaande houten berging. In de reeds eerder genoemde garage is nog een stuk gereserveerd voor bergruimte en mooi dat u de auto op uw eigen erf kwijt kunt!
U heeft weids zicht op park (tot aan de Jan van Kuikweg toe!) dit alles maken dit onberispelijk verzorgde en gastvrije huis tot een aantrekkelijk object. Temeer omdat u hier op 3 minuten van het Heemskerkse centrum zit!

Bijzonderheden;
De woning is gelegen op een top locatie in het centrum van Heemskerk
Er liggen 10 zonnepanelen op het hoofddak
Dankzij het betrekken van een deel van de garage, tezamen met de uitbouw, is er een zee aan ruimte op de begane grond
Het andere deel van de garage is in gebruik als ruime berging
De woonkamer beschikt over een sfeervolle pelletkachel
Er is een handige bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger
Het dakkapel op de tweede etage is over de volle breedte van de woning
Elektrische rolluiken aan achter- en zijkant van de woning
De overkapping in achtertuin is circa 2 jaar oud
Maar liefst 5 slaapkamers
Parkeren op eigen terrein

Afspraken voor een bezichtiging zijn ook mogelijk in de avond en in het weekend!

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Constantijn Huygensstraat 110 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 595.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1955

Woonoppervlakte:

149 m2

Perceeloppervlakte:

294 m2

Inhoud:

569 m3