fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Hooischuur - 't Geesterhoeve 0 ong

€ 1.100.000,-

Uitgeest

Vrij op naam

Bedenk op de vier hoekpunten een lange stijl recht omhoog en draai in gedachten het dak in z’n geheel langs deze stijlen omhoog. Zie nu waarom dit object de naam De Hooischuur kreeg.

Deze Hooischuur is een markant onderdeel van het plan aan de Geesterweg. Op een bijzonder ruime kavel 485 m² verrijst deze flinke vrijstaande woning van ca. 191 m² die vanzelfsprekend van alle moderne technieken en comfort is voorzien. Waaronder een warmtepomp, HR ++glas, een ventilatie- en warmte terugwinningsunit en een uitstekende isolatie van vloeren, dak en wanden. De warmtepomp en zogeheten indak-zonnepanelen maken gas overbodig. Zij leveren de benodigde stroom en vormen door de vernuftig in het dak verzonken plaatsing, tegelijkertijd de dakbedekking.

Het vloeroppervlak van De Hooischuur meet maar liefst 12 bij 12 meter. Alle leefruimten zijn dan ook heerlijk ruim bemeten, zo ook de drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Let daar vooral ook op de ramen rondom, die veel licht, maar net zoveel privacy bieden. Spectaculair zijn de vides waardoor er licht van alle kanten de woonkamer in schijnt.

Nieuwbouwproject 't Geesterhoeve
’t Geesterhoeve brengt historie tot leven. Zelden is een nieuwbouwproject zo subtiel aangepast aan de omgeving. Dit deel van Uitgeest, middenin in het Oer-IJgebied met historische kreken- en sloten en eeuwenoude kavelpatronen, krijgt met het nieuwe plan ‘ t Geesterhoeve zijn oorspronkelijke landelijke uitstraling terug. En hoe!

Je waant je hier echt uitverkoren met de molen De Dog in de directe nabijheid, maar je zit ook zo in de fraaie Castricummerpolder, verschillende weidevogelgebieden en eendenkooi Van der Eng. De weidsheid, al het
groen, de stoere bouw, het knusse, deels nog authentieke dorp Uitgeest, vaar- en zwemwater om de hoek en in een handomdraai op de snelweg richting Alkmaar, Haarlem of Amsterdam, het draagt allemaal volop bij aan het woonplezier.

Polders en weilanden rondom en even verderop het Uitgeester- en Alkmaardermeer met de gezellige haven plus een
paar goede restaurants met mooie terrassen. Via de open Castricummerpolder fiets je bovendien binnen mum van tijd richting de duinen en het Bakkumerstrand. Uitgeest is niet voor niets het pareltje van de IJmond. De uitermate duurzame, gasloze woningen die hier aan de Geesterweg worden gerealiseerd, zijn al net zo waardevol.

Verkoop en inschrijving
Er wordt nu allereerst gestart met de verkoop van de 5 landelijke woningen. Voor deze vijf woningen kunt u zich nu inschrijven, u kunt uw voorkeur voor één of meerdere bouwnummers kenbaar maken via het inschrijfformulier, welke u kunt inleveren bij Teer Makelaars, Middelweg 71 in Uitgeest of per mail naar nieuwbouw@teer.nl

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Hooischuur - 't Geesterhoeve 0 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 1.100.000,- Vrij op naam

Soort woonhuis:

Woonboerderij

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2023

Woonoppervlakte:

191 m2

Inhoud:

827 m3

52.537018