fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Herenweg 24

€ 1.350.000,-

Egmond-binnen

Kosten koper

GERENOVEERDE STOLP MET ZELFSTANDIG APPARTEMENT

Zo heel af en toe komt er een droom te koop... en dat is nu het geval! Een prachtige stolpboerderij, geheel gerenoveerd en geïsoleerd naar moderne maatstaven met meer dan 400m2 woonoppervlak. De voormalige dokterswoning is een fantastisch ruim en gemoderniseerd woonhuis geworden en de vroegere praktijkruimte een zelfstandig appartement met eigen opgang. Ideaal als kangoeroe- of mantelzorgwoning. De boerderij staat op een perceel van 1985 m2, en heeft een fraai aangelegde tuin met veel privacy. Het gunstige energielabel (B, op een haar na geen A) maakt wonen in dit prachtige pand extra aantrekkelijk. De ligging op loopafstand van de duinen en de dorpskern is uniek te noemen.

Stap binnen in de entree met toilet en toegang tot de kelder. Hier kun je de wijncollectie ruimschoots kwijt! De begane grond is open en licht en kan op meerdere manieren worden ingedeeld. De separate eetkamer met openslaande deuren naar het terras kan ook dienen als zit-/of werkkamer. De moderne, semi open woonkeuken biedt royaal veel werkruimte voor de hobby kok. Vanuit hier wandel je de living in, heerlijk ruim en licht, met gietvloer en vloerverwarming en knusse houtkachel. Vanuit deze ruimte betreed je de berging met achteringang (oude stal) en de inpandige garage.

De aparte zij entree geeft toegang tot de gemoderniseerde, zelfstandige woonruimte met toilet en douche, slaapkamer met wastafel en woonkamer met open keuken (ca 55m2).

De fraaie, open trap brengt je naar de indrukwekkende eerste verdieping. Hier is prachtig zicht op 'het vierkant' met de houten dakspanten. Rondom het vierkant zijn 3 ruime slaapkamers (waarvan een met inloopkast/cv ruimte), twee moderne badkamers, een sauna, wasruimte en twee royale werkhoeken gecreëerd. Indien gewenst kunnen deze werkruimtes ook afgesloten worden voor wie behoefte heeft aan extra slaapkamers.
Eenzelfde eikenhouten trap leidt naar de bergzolder. Ook hier zijn diverse bestemmingen mogelijk voor werken of slapen!

De heerlijke tuin verdient een aparte vermelding. Prachtig aangelegd onder architectuur met vijver (misschien "toekomstige zwemvijver?) en een zonneterras voorzien van een betonvloer met epoxy coating. Parkeren is ruimschoots mogelijk op eigen terrein. Door de gunstige ligging van de stolp op het perceel, is er rondom tuin en veel privacy.
Vanuit de woning ben je in luttele minuten in de duinen. Ook de uitvalswegen richting Castricum, Heiloo en Alkmaar zijn om de hoek. Met recht een unieke woonboerderij op een fantastische locatie, klaar om te betrekken. Beleef deze unieke woonboerderij zelf, we nodigen je van harte uit voor een rondleiding.

Bijzonderheden:
- Zeer royale woonboerderij, degelijk gebouwd;
- Geheel gerenoveerd en gemoderniseerd;
- Zelfstandige woonunit met eigen opgang (ca 55m2);
- Mogelijkheid tot gezamenlijke koop eerstegraads familie (financierbaar);
- Begane grond gietvloer met vloerverwarming;
- Massief houten vloerdelen op verdieping;
- Karakteristieke kenmerken (houten gebint) in glansrol;
- Aantal slaapkamers gemakkelijk uit te breiden;
- Energielabel B (als gevolg van oude voordeur geen A label);
- Garage en berging;
- Zeer fraaie, privacy volle tuin rondom;
- Steenworp afstand van de Egmondse duinen;
- Zeer nabij uitvalswegen naar Castricum, Heiloo en Alkmaar.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Herenweg 24 in Egmond-binnen.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 1.350.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Woonboerderij

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1953

Woonoppervlakte:

405 m2

Perceeloppervlakte:

1985 m2

Inhoud:

1741 m3