fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Zuidkerkenlaan 2

€ 1.485.000,-

Limmen

Kosten koper

De WOW-factor!

Wie er altijd al van heeft gedroomd om een privé wellness te hebben, zit nu rechtop. In een bijzonder mooi stukje Limmen, verstopt achter het groen, komt nu wel een heel speciaal object vrij. Behalve een fraaie, vrijstaande villa, gelegen op een perceel van maar liefst 1198 m² treffen liefhebbers hier indrukwekkend veel privacy aan. De tuin rondom is ingedeeld in verschillende functies, waaronder, terras, gazon, patio en oprit. En dan het overdekte zwembad met bar, fitness en sauna... echt wow! En dit alles (420m2 woonoppervlakte!) ook nog met energielabel A!

De villa is gebouwd in 1991 waarna het in 2004 grootschalig is verbouwd en omgetoverd tot het pareltje van nu. Een degelijke stevig huis met betonnen vloeren, goede isolatie en 52(!) zonnepanelen. Treed binnen via de elegante hal, naar de ruime woonkamer met o.a. de open keuken en de heerlijke patio. Daarnaast treft u op de begane grond nog een bijkeuken. Via de lange hal loopt u richting het zwem/wellness paradijs. Hier vindt je het riante zwembad met bar, aparte jacuzzi, sportfaciliteiten, sauna, stoomcabine, kleedkamers, douche en toilet. De pui die geheel open kan geeft toegang tot de fijne patio. Alles in deze woning is in fijne harmonie, villa waardig maar toch gezellig ingedeeld. Dit staat garant voor vele ontspannen uurtjes.

Op weg naar de eerste verdieping, wordt u verrast door het vele daglicht dat door verschillende dakramen naar binnen mag vallen. De in totaal 4 slaapkamers en badkamer zijn net zo warm ingericht als de rest van de woning. Naast de riante badkamer is er tevens nog een aparte wasruimte, ook zo fijn!

Wij zijn alvast enthousiast en laten je deze villa graag in het echt zien!

Bijzonderheden;
- Energielabel A;
- In 2020 zijn er 52 zonnepanelen geplaatst;
- Voorzien van twee Cv-ketels (2021 & 2017);
- Alle voorzieningen/interieur bij het zwembad blijven achter;
- Woning is in 2004 gerenoveerd;
- Voorzien van heel veel privacy in en rondom het huis;
- Op korte afstand van duinen het strand.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Zuidkerkenlaan 2 in Limmen.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 1.485.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Ingetrokken

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1991

Woonoppervlakte:

410 m2

Perceeloppervlakte:

938 m2

Inhoud:

1686 m3