fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kruiskamplaan 31

€ 629.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Luxe 2-onder-1-kapwoning met terras aan het water.

Op een top locatie in Uitgeest, met terras aan het water, én een eigen oprit met berging, mogen wij deze strak afgewerkte 2-onder-1-kapwoning aanbieden. Deze woning is gelegen in de populaire nieuwbouwwijk Waldijk en is vier jaar geleden hagelnieuw opgeleverd. Je hoeft alleen je verhuisdozen maar uit te pakken om hier super comfortabel te kunnen wonen. Natuurlijk heeft deze woning een A-label.

Vanaf de hal bereik je de riante woonkamer waar het eerste wat je opvalt de grote raampartijen met openslaande deuren naar de tuin zijn. Aan de voorzijde van de woning is de luxe open keuken gesitueerd, afgewerkt met diverse mooie inbouwapparatuur. Tussen de keuken en de ruime zithoek is plek voor een grote eettafel, om gezellig met vrienden en familie te kunnen tafelen. Door de openslaande deuren kom je bij de ruime tuin, met een trap naar het verlaagd terras aan het water. Hier is tot in de latere uurtjes te genieten van de zomerzon, gecombineerd met het fijne briesje van het water. Tevens is de tuin via een achterom gemakkelijk te bereiken, redelijk uniek in deze straat.

Vanuit de hal bereik je met de vaste trap de eerste verdieping, hier tref je 3 goed bemeten en sfeervolle slaapkamers, waarvan een met luxe inloopkast. Tevens vind je hier de luxe badkamer, met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet, inclusief heerlijk comfortabele vloerverwarming. Op de tweede verdieping kom je op de ruime zolder, waar nog gemakkelijk 1 of zelfs 2 slaapkamers zijn te creëren. Ook zit hier de aansluiting voor een wasmachine en droger, en is er recent een nieuw dakraam geplaatst. Laat je fantasie de vrije loop en deel de ruimte in zoals die jou het beste past.

De Waldijk wordt als woonwijk hoog gewaardeerd. De architecten en aannemers hebben dan ook prima werk verricht. Sfeervolle jaren-'30 stijl, karakteristieke overstekken, verzorgd metselwerk, water en groen. Scholen, sportfaciliteiten en openbaar vervoer op loopafstand. Alle dorpse (winkel)voorzieningen zijn op fietsafstand gemakkelijk te bereiken, maar ook de uitvalswegen naar de grote steden zijn vlakbij.

Interesse? Maak snel een afspraak met een van onze makelaars, want we leiden je graag rond!

Interesse in dit huis? Schakel direct een eigen NVM-aankoopmakelaar in. De NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kruiskamplaan 31 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 629.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2018

Woonoppervlakte:

135 m2

Perceeloppervlakte:

230 m2

Inhoud:

470 m3