fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Louis Davidslaan 19

€ 585.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Verrassend ruime hoekwoning met garage

Deze geweldige hoekwoning in de Broekpolder in Beverwijk is niet alleen heerlijk ruim maar ook de buurt zal je verassen. Groot pluspunt is de garage achter de woning met elektrische overheaddeur. De woning heeft maar liefst 4 slaapkamers, werkkamer, aparte waskamer op zolder. Verder is de woning volledig geïsoleerd met 14 zonnepanelen wat goed is voor een energielabel A, kortom lage energielasten dus! De woning heeft een fijne tuin met weinig inkijk en een zeer zonnige ligging op het zuidwesten. De woning is gelegen op 5 minuten rijafstand van het centrum van Beverwijk.

Via de voorentree kom je in de hal met toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang en de woonkamer van ca. 9 meter breed. De U-vormige woonkamer waarvan de vloer volledig is doorgelegd is ingedeeld in een eetgedeelte en zitgedeelte met halfopen keuken. De woonkamer is heerlijk licht door de vele raampartijen omdat het een hoekwoning betreft. Via de openslaande deuren heb je toegang tot de zonnige tuin. De keuken uit het bouwjaar heeft nieuwe apparatuur en ziet er nog netjes uit. De keuken is voorzien van een 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap, koel-vries combinatie met 3 vrieslades, combi-oven en vaatwasser. In de woonkamer als in de hoofdslaapkamer is er een airco aanwezig ten behoeve van warme en koude lucht doormiddel van de lucht-lucht warmtepomp. Het huis is tevens volledig voorzien van een cv-installatie.

Vanuit de overloop zijn de drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping te betreden. Er zijn twee ruime slaapkamers en nog een derde kleinere slaapkamer. De grootste slaapkamer aan de achterzijde heeft een walk-in closet wat ook gebruikt kan worden als bijvoorbeeld werkkamer. De vloer is net als de begane grond, ook hier netjes doorgelegd in alle kamers. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een douchcabine, ligbad, toilet, wastafelmeubel en een infrarood warmtepaneel.

Op de zeer ruime zolder is de vierde slaapkamer te vinden. Door de speling in hoogte is deze tweede verdieping extra leuk om te gebruiken als slaap- of hobbykamer. Tevens is er nog aan de voorzijde een aparte wasruimte waar de wasmachine, droger en andere installaties zijn opgesteld.

De tuin gelegen op het zuidwesten heeft veel privacy en een heerlijke veranda. Hier kun je op een zonnige zomerse dag vrijwel de hele dag genieten van de zon. Door de zonwering aan de achterzijde komt er minder warmte binnen en blijft de woning heerlijk koel. De grote veranda met overkapping is ideaal om na te genieten van de zomerse avonduren. Tot slot de garage, ideaal indien je dit wenst te gebruiken voor opslag of een hobby liefhebber die ruimte nodig heeft. Via de elektrische overheaddeur maakt het gemakkelijker om scooter of fiets naar binnen te rijden.

De omgeving is groen en kindvriendelijk en op korte afstand van het centrum van Beverwijk en centrum Heemskerk. Kom jij kijken bij deze zeer ruime hoekwoning?

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 152 m²;
- 4 slaapkamers waarvan 1 met walk-in closet;
- Heerlijke tuin op het zuidwesten met garage en veranda;
- 14 zonnepanelen uit 2020;
- Energielabel A;
- Kind vriendelijke buurt;

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Louis Davidslaan 19 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 585.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2002

Woonoppervlakte:

152 m2

Perceeloppervlakte:

189 m2

Inhoud:

481 m3