fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kruiskamplaan 43

€ 675.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Heerlijk wonen aan het water in deze twee-onder-één kapwoning

In 2016 is deze prachtige geschakelde twee-onder-een kapwoning gebouwd met uitbouw over de gehele breedte aan de achterzijde. De woning is gelegen in de Waldijk en is volledig geïsoleerd met energielabel A. Deze woning kenmerkt zich door de robuuste bouwstijl dat de woning karakter geeft. De woning is aan de achterzijde gelegen aan het water en de tuin is zeer netjes aangelegd met een fijn verwarmd tuinhuis met uitzicht op het water.

Via de hal/entree met toilet en trapopgang stapt u zo de riante woonkamer binnen. De L-vormige woonkamer is heerlijk licht en heeft een nette laminaat vloer met vloerverwarming. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, grote vriezer en koelkast, warmhoudlade, oven en combi oven. Verder is aan de voorzijde een zonnescherm op de begane grond en op de eerste verdieping aan de voorzijde en zolder aan de achterzijde een rolluik, dit om de warmte op een zomerse dag buiten te houden.

Op de eerste verdieping zijn twee zeer ruime slaapkamers en de badkamer te vinden. Op de gehele eerste verdieping is de laminaatvloer doorgelegd waardoor het licht en ruimtelijk is. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine, hangend toilet en een wastafel.

Op de tweede verdieping is de derde slaapkamer met dakkapel waardoor ook deze kamer zeer geschikt is voor een tiener of logeerkamer. Tevens is er op de grote voorzolder genoeg plek om een thuiswerkplek te creëren en hier staan ook wasmachine en droger opgesteld.

De woning ligt aan het water, waardoor het ideaal is voor liefhebbers van varen of gewoon ontspannen aan de waterkant. Bovendien beschikt het over een prachtige tuinoverkapping aan de achterzijde, compleet met glazen deuren om het volledig af te sluiten - een heerlijke toevoeging! Aan de voorkant is er ruimte om één auto te parkeren op de eigen oprit, naast de berging. De voortuin biedt ook een ideale plek om 's avonds van de zon te genieten op een zomerse dag. Maar ook in de achtertuin heb je tot vroeg in de avond de zon!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 157 m²;
- Perceeloppervlakte circa 215 m²;
- Aangebouwde stenen berging met oprit;
- Volledig geïsoleerd met energielabel A;
- Tuin aan het water gelegen;

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kruiskamplaan 43 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 675.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2016

Woonoppervlakte:

157 m2

Perceeloppervlakte:

215 m2

Inhoud:

516 m3