fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Jacob Catsstraat 29

€ 650.000,-

Castricum

Kosten koper

Knappe jaren '30 topper in het centrum!

We mogen er weer een aanbieden, een fijne jaren '30 woning nabij het centrum van Castricum. Deze nette en volledig geïsoleerde jaren '30 woning met energielabel B is in 2013 flink onder handen genomen en het resultaat mag er zeker zijn. Onlangs zijn er 13 zonnepanelen geplaatst, dus laat de zon maar schijnen. Dankzij de uitbouw aan de achterzijde is er een heerlijke ruime woonkeuken ontstaan. Aangrenzend aan de woning is een bijkeuken en berging aanwezig. Daarnaast heeft de woning ook een geweldige ligging, namelijk op loopafstand van het NS-station, gezellige dorpscentrum en de duinen. En op fietsafstand van basis- en middelbare scholen en natuurlijk het populaire strand van Castricum aan Zee.

De woning is gelegen aan een rustige straat met voornamelijk bestemmingsverkeer, dus kinderen kunnen hier heerlijk spelen. Ook heb je je eigen oprit met de ruimte om je auto te parkeren. Wonen aan de Jacob Catsstraat is genieten met een grote G. Steek de BBQ alvast maar aan en laat de zomer maar komen! Maak snel een afspraak en we laten je de woning graag in het echt zien!

Indeling: de deur aan de zijkant van de woning geeft toegang tot de hal met de meterkast, trapopgang, toilet en toegang tot de riante woonkamer. Wat in de woning direct opvalt is de ruimte. De lichte woonkamer aan de voorzijde met ook aan de zijkant een raampartij. De vloer is een gestorte betonvloer voorzien van vloerverwarming. Aan de achterzijde van de woning is de eetkamer gesitueerd en de mooie open keuken, welke is voorzien van een kookeiland en luxe inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken met berging te bereiken. In deze bijkeuken staan de wasmachine en droger opgesteld. De openslaande deuren van de eetkamer brengen je naar de brede achtertuin met een zonnige ligging op het westen.

Op de eerste verdieping zijn twee riante slaapkamers aanwezig alsmede de moderne badkamer (2023), deze is voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafel. Op de overloop tref je het aparte toilet aan. De vaste trap brengt je naar de tweede verdieping waar nog twee fijne slaapkamers te vinden zijn.

Wij zijn alvast enthousiast. Laat het ons weten als je interesse gewekt is voor deze 'met recht' jaren '30 topper!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1938;
- Afwerkvloer betonvloer met vloerverwarming;
- Soort funderingsvloer: balken broodjes op begane grond;
- Zonnige tuin op het westen;
- Volledig geïsoleerde woning.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Jacob Catsstraat 29 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 650.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1938

Woonoppervlakte:

123 m2

Perceeloppervlakte:

192 m2

Inhoud:

437 m3