fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Beeckzanglaan 1 G

€ 949.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Vrijstaande villa op een fantastisch groot perceel

Wonen in het Vondelkwartier, de groene wijk van Beverwijk! Deze mooie volledig geïsoleerde woning staat op een ruim perceel met prachtig aangelegde tuin waar u de hele dag van de zon kunt genieten. Veel privacy en in de achtertuin rust. Het betreft een levensloopbestendige woning met het centrum op fietsafstand. Alle voorzieningen zijn in de buurt zoals het treinstation, supermarkten, winkels en horeca. De auto kan geparkeerd worden op de oprit waar genoeg ruimte is voor twee auto's.

Via de zijentree komt u in de hal met de gerenoveerde trap, meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer. De fijne lichte woonkamer heeft een neutrale visgraat vloer die overloopt in een praktische tegelvloer in de keuken en bijkeuken. De gehele verdieping heeft rondom grote ramen met ventilatieroosters en de schuifpuien geven toegang tot de tuin. De wanden zijn strak afgewerkt en een speelse boog scheidt de keuken van de woonkamer die een gezellige openhaard heeft.

De ruime keuken is van alle gemakken voorzien en heeft veel opbergruimte en inbouwapparatuur. In het verlengde van de keuken bevindt zich de bijkeuken waar nog een volledig aanrecht met kookplaat staat opgesteld. De ruimte en kansen die deze woning biedt, zorgt ervoor dat hier ook uw droomkeuken geplaatst kan worden!

De woning is al levensloopbestendig, met een badkamer, extra woonkamer en slaapkamer in de uitbouw van de woning. Deze ruimtes zijn nog beter in te delen door de achterste twee kamers samen te voegen met de badkamer creëer je een prachtig mooie slaapkamer met ensuite badkamer, zie hiervoor de impressie foto's. Via de schuifpui stap je zo de tuin in en kunt u genieten van de ochtendzon en een kop koffie.

De eerste verdieping is grotendeels gerenoveerd en heeft nog eens drie slaapkamers en een tweede royale badkamer. Van de drie slaapkamers hebben twee slaapkamers toegang naar het balkon. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en de wanden zijn keurig netjes afgewerkt. Leuk is dat je in de slaapkamers veel hoogte hebt en de mooie dakbalken nog deels ziet. Het dak is in 2022 geïsoleerd en alle wanden zijn strak gestuukt en er ligt op de gehele eerste verdieping nieuwe vloerbedekking.

De woning staat op een perceel van 845 vierkante meter, genoeg ruimte midden in de stad. De tuin is gelegen op het oosten maar is door de grootte altijd wel een plekje in de zon te vinden. De tuin is rondom betegeld waardoor er meerdere leuke zitplekken gecreëerd kunnen worden. Alle voorzieningen zijn op zeer korte afstand en ook het strand van Wijk aan Zee is op 10 minuten rij afstand. Een betere locatie in Beverwijk is er bijna niet.

Bent u op zoek naar een levensbestendige woning met ontzettend veel potentie, een groot perceel, dichtbij alle voorzieningen en het strand? Kom kijken bij de Beeckzanglaan 1G, wij laten u graag deze woning in het echt zien.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 218 m²;
- Fantastisch groot perceel van 845 m²;
- Energielabel B;
- Levensloopbestendige villa;
- Prachtige groene tuin;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper, mits in omgeving Beverwijk

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Beeckzanglaan 1 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 949.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1974

Woonoppervlakte:

218 m2

Perceeloppervlakte:

845 m2

Inhoud:

767 m3