fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Open Huizen Route

Thuis in Noord-Holland

De afgelopen Open Huizen Dag op 1 april was weer een groot succes! Om deze reden organiseren wij op dinsdag 30 mei 2023 tussen 19:00 en 21:00 uur een Open Huizen Route, maar nu als avond editie. Zo kunnen woningzoekers ons woningaanbod bezichtigen op een laagdrempelige manier.

 

Wonen-plein

Wij begrijpen dat de zoektocht naar een nieuwe woning veel tijd in beslag neemt. Naast het bezichtigen van woningen ga je op gesprek bij de hypotheekadviseur en win je bij een makelaar informatie in over de aankoop van een nieuwe woning en de mogelijke verkoop van je huidige woning. Hierom kan je deze avond ook hiervoor bij ons binnen lopen. Wij bieden namelijk alles onder één dak! Vraag de adviseurs en makelaars naar die route die past bij jouw situatie. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Heemskerk. Je vindt ons op het Burgemeester Nielenplein 6B.

 

Tijdens deze avond is er ook een nieuwbouwspecialist aanwezig bij ons op kantoor om meer informatie te geven over het huidige en aankomende nieuwbouwaanbod. Wil jij meedoen met jouw woning? Dat kan! Neem contact op met één van onze kantoren en wij zullen zorgdragen voor de aanmelding.

 

Klik hier voor de deelnemende woningen en reserveer deze avond gelijk in jouw agenda!