fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Type: het voorhuis

Vanaf € 1.100.000,-

Aantal Bouwnummers: 1

NU IN DE VERKOOP: HET VOORHUIS

Nieuwbouwproject ’t Berkhofje in Uitgeest komt met een fraaie afsluiter, nu ‘De Kapberg’ en ‘De Boerenschuur’ definitief verkocht zijn gaat de bouw van start en komt nu ook ‘Het Voorhuis’ in de verkoop!

Een mooie grande finale, want na verkoop krijgt de buitenzijde van deze bestaande vrijstaande statige woning een heuse transformatie, zodat het straks 1 geheel wordt met de twee nieuwbouw villa’s erachter, welke samen dan een Hofje vormen zoals het door de architect bedoelt is. Ook ‘Het Voorhuis’ is weer echt een Topper, o.a. met hoge plafonds, een nieuwe dak, houten aftimmering, schilderwerk, oprit aan de rechterzijde met carport en een unique selling point in deze is; de woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca. 265m2!

Aan de oudste straat van- en in hartje Uitgeest schittert een bijzondere woning die het potentieel heeft om jouw droomhuis te worden. Gelegen aan Westergeest 57, biedt deze charmante villa niet alleen een ruim perceel van ruim 611 m2, maar heeft alles wat je zoekt in een comfortabele en ruime woonomgeving. Op loopafstand van o.a. verse bakker- slager, supermarkt, scholen en sportclubs. Verder ideaal gelegen t.o. A9, NS-station (7 min. lopen), bossen, de duinen en diverse populaire stranden in de omgeving.

Maak snel een afspraak, met recht een mooi vooruitzicht dat deze bestaande vrijstaande statige woning straks buitenom wordt getransformeerd. En een groot pluspunt is, aan de binnenzijde is alles nog mogelijk. In de bestaande situatie is het eigenlijk al fantastisch, maar met de afgebeelde art impressions van binnenhuisarchitecte ‘Bou Living’ wordt mee gedacht hoe het idealiter ook kan worden straks, om verliefd op te worden!


DE OMGEVING
Watersporters en natuurliefhebbers kunnen vanaf deze locatie hun hart op halen. De woning is gelegen nabij het Uitgeester- en Alkmaardermeer en bied zeer uitgebreide mogelijkheden. Aan de rand vindt je diverse goed uitgeruste jachthavens, zeilschool en veel goed aangeschreven horeca en gezellige terrassen. Wat wil je nog meer, kortom wij zijn alvast enthousiast en graag laten wij jou deze woning in het echt zien!

Makelaar Rick vertelt trots over dit project "Na een succesvolle verkoop van de twee nieuwbouw villa’s, vindt ik deze bestaande (Het Voorhuis) eigenlijk wel het meest multifunctionele, er is hier ook zoveel mogelijk aangaande werken aan huis, mantelzorg, een ouder kind thuis wonend etc. We geven de nieuwe eigenaar de vrijheid om de indeling nog geheel naar eigen wens te bepalen, ook de gehele afbouw kan desgewenst voor je uit handen worden genomen (turn-key) d.w.z. dat je bij het ontvangen van de sleutel direct kunt wonen". Heb je vragen? Ik help je graag!

Voor meer informatie over “Het Voorhuis’ kan je contact opnemen met Teer via 0251-745 630 / of rechtstreeks met de Makelaar; Rick Martens 06-8371 3248 of rickmartens@teer.nl


BIJZONDERHEDEN:
- Unieke statige villa gelegen in het centrum van Uitgeest;
- Aan overzijde van de woning kan nooit gebouwd worden, is juridisch vastgelegd door toenmalige eigenaar;
- Ondanks het originele bouwjaar 1930; is in de jaren alles volledig verbouwd en mede daardoor een Energielabel C;
- Begane grond betonvloer met vloerverwarming;
- Art impressions binnenzijde zijn toegevoegd hoe de woning 'kan' worden. De bestaande situatie is ook al erg fraai;
- Projectnotaris: Jansen & Van Commenée Notarissen Heemskerk.

Lees meer +

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht





    Bouwnummers:

    Bouwnummer: 0

    Verkocht
    Oppervlakte: 980㎥

    Prijs: € 1.100.000,-