fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Type: de kleine schuur

Vanaf € 850.000,-

Aantal Bouwnummers: 2

De Kleine Schuur 

Bijna twaalf bij zestien meter vloeroppervlak! Noem het maar ‘klein’. Dit gebouw huisvest straks dan ook twee gezinnen. Met het uiterlijk van een flinke ultramoderne schuur verrijzen hier twee unieke woningen onder één dak. Beide kijken uit op het lieflijke buurtschapje Limmerkoog dat slechts enkele inwoners telt. 

De woningen zijn zowel aan de voor- als achterkant voorzien van twéé dubbele openslaande deuren. Want wie over zo’n fraai uitzicht beschikt, wil er zo veel mogelijk van genieten nietwaar. 
Het hart van het riante woon- en eetvertrek wordt gevormd door een vrijstaande open keuken. Dat geeft direct die gemoedelijke sfeer waarnaar iedereen altijd op zoek is. Bijzonder plezierig is de praktische bijkeuken die onder meer plaats biedt aan de warmtepomp, wasmachine en droger. 

De woningen in De Kleine Schuur zijn volledig identiek, maar wel gespiegeld aan elkaar. Tevens is het mogelijk om een vierde slaapkamer te realiseren op de eerste verdieping, door het plaatsen van een optioneel dakkapel wordt er zes m² toegevoegd aan de woonoppervlakte én zijn er maar liefst vier slaapkamers mogelijk. 

Natuurlijk voldoen ook deze twee woningen aan de hoogste duurzaamheidseisen.

Lees meer +

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht





    Bouwnummers:

    Bouwnummer: 3

    Verkocht
    Oppervlakte: 633㎥

    Prijs: € 850.000,-

    Bouwnummer: 2

    Verkocht
    Oppervlakte: 633㎥

    Prijs: € 899.000,-