fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Type: de hooischuur

Vanaf € 1.100.000,-

Aantal Bouwnummers: 1

De Hooischuur 

Bedenk op de vier hoekpunten een lange stijl recht omhoog en draai in gedachten het dak in z’n geheel langs deze stijlen omhoog. Zie nu waarom dit object de naam De Hooischuur kreeg.

Deze Hooischuur is een markant onderdeel van het plan aan de Geesterweg. Op een bijzonder ruime kavel 485 m² verrijst deze flinke vrijstaande woning van ca. 191 m² die vanzelfsprekend van alle moderne technieken en comfort is voorzien. Waaronder een warmtepomp, HR ++glas, een ventilatie- en warmte terugwinningsunit en een uitstekende isolatie van vloeren, dak en wanden. De warmtepomp en zogeheten indak-zonnepanelen maken gas overbodig. Zij leveren de benodigde stroom en vormen door de vernuftig in het dak verzonken plaatsing, tegelijkertijd de dakbedekking.

Het vloeroppervlak van De Hooischuur meet maar liefst 12 bij 12 meter. Alle leefruimten zijn dan ook heerlijk ruim bemeten, zo ook de vier slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Let daar vooral ook op de ramen rondom, die veel licht, maar net zoveel privacy bieden. Daarnaast biedt deze woning de optie tot het levensloop bestendig wonen op de begane grond of het realiseren van een fijne werkkamer beneden. Spectaculair zijn de vides waardoor er licht van alle kanten de woonkamer in schijnt.

Lees meer +

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht





    Bouwnummers:

    Bouwnummer: 1

    Ingetrokken
    Oppervlakte: 827㎥

    Prijs: € 1.100.000,-