WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Type: de vriendschap 3

Vanaf € 235.000,-

Aantal Bouwnummers: 1

De Vriendschap: gelegen op een centrale, maar ook groene en waterrijke locatie, op steenworp afstand van de Randstad.

Op zoek naar de combinatie van ruimte, dorpse rust, een natuurlijke leefomgeving én nabij grote steden als Amsterdam, Alkmaar en Haarlem met alle voorzieningen? Kies voor het appartementencomplex De Vriendschap in Akersloot. Op deze bijzondere locatie kan straks gewoond worden.

Het voormalige café-restaurant De Vriendschap in Akersloot wordt getransformeerd tot elf karakteristieke koopappartementen: zes op de begane grond en vijf op de eerste verdieping. Vele bekende bands hebben hier ooit opgetreden en vele kermissen zijn hier gevierd. Hoe bijzonder is het dat je hier op deze plek straks wellicht gaat wonen? Het uiterlijk aan de buitenkant van het pand blijft grotendeels gehandhaafd en dit maakt het appartementencomplex uniek. De woonomgeving wordt compleet gemaakt met aan de zijkant van het pand groenvoorziening, een riante tuin voor de woningen op de begane grond én de luxe van parkeren op eigen grond.

Akersloot wordt gekenmerkt door de weilanden, de jachthaven, de binnenmeren, de korte fietsafstand tot het geliefde strand en duingebied en de geringe afstand tot Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Alle dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, bakker, slager, basisschool, sportmogelijkheden en kinderopvang zijn op loopafstand aanwezig.

Het woongenot stijgt natuurlijk met sprongen dankzij het gebruik van solide materialen. Ook al omdat er alle ruimte is voor individuele woonwensen. Een andere tegel in de keuken of badkamer? Kies je liever zelf de wastafel? Graag een andere handdoekradiator in de badkamer? Schroom vooral niet om persoonlijke wensen kenbaar te maken!

Lees meer +

Neem contact met ons op


    Bouwnummers:

    Bouwnummer: 3

    Onder optie
    Oppervlakte: 182㎥

    Prijs: € 235.000,-