WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Type: de vriendschap

Vanaf € 225.000,-

Aantal Bouwnummers: 11

START VERKOOP 28 DECEMBER 2020 VANAF 16.30! MELD JE AAN VIA DE PROJECTWEBSITE.

De Vriendschap: ruimte, prachtig groene leefomgeving én steenworp afstand van de randstad

Op zoek naar de combinatie ruimte, rust, een prachtig groene leefomgeving én steenworp afstand van de grote steden als Amsterdam, Alkmaar en Haarlem? Kies voor het appartementencomplex De Vriendschap in Akersloot. 

Het voormalige café-restaurant De Vriendschap in Akersloot wordt getransformeerd tot elf waanzinnige koopappartementen, waarvan zes op de begane grond en vijf op de eerste verdieping. Het uiterlijk aan de buitenkant van het pand De Vriendschap blijft grotendeels gehandhaafd en dit maakt het appartementencomplex uniek. De woonomgeving wordt compleet gemaakt met aan de zijkant van het pand wat groen, een aantal tuintjes voor de woningen aan de begane grond en de luxe tot de beschikking van parkeerplaatsen. 

Akersloot wordt gekenmerkt door de weilanden, de jachthaven, de binnenmeren, de korte fietsafstand tot het geliefde strand en duingebied en de geringe afstand tot Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Alle dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, bakker, slager, basisschool, sportmogelijkheden en kinderopvang zijn op loopafstand aanwezig. 

Het woongenot stijgt natuurlijk met sprongen dankzij het gebruik van solide materialen. Ook al omdat er alle ruimte is voor individuele woonwensen. Een andere tegel in de keuken of badkamer? Kies je liever zelf de wastafel? Graag een andere handdoekradiator in de badkamer? Schroom vooral niet om persoonlijke wensen kenbaar te maken!

De start verkoop vindt plaats op 28 december 2020, van 16.30 tot 18.00 uur. Vanwege COVID-19 is gekozen voor een drive-thru waarvoor u zich van tevoren moet aanmelden. Op de projectwebsite vindt u diverse tijdsloten van tien minuten.  Bent u niet in het bezit van een auto, dan kunt u uiteraard ook met de fiets komen.
 

Lees meer +

Neem contact met ons op


    Bouwnummers: