fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Wijkerhoek

Thuis in Noord-Holland

- START VERKOOP MAANDAG 08 APRIL 2024 - Schrijf je nu in!

In de wijk Meerestein, aan de Schouwenaarsstraat, staat sinds jaar en dag Autoshowroom Drent & Kloek, is er nu een plan ontwikkeld voor een mix van stadse woningen en appartementen, om deze wijk verder te transformeren tot bloeiende woongemeenschap. In het robuuste gebouw genaamd Wijkerhoek worden in totaal 19 koopwoningen gerealiseerd, bedoeld voor zowel starters als senioren.

Op de begane grond bevinden zich 10 stadse woningen met een entree en keuken aan de straatzijde, wat zorgt voor een levendige verbinding met de straat. Aan de achterzijde ligt de woonkamer, grenzend aan een ruime glazen pui die uitkijkt op een heerlijke, zonnige stadstuin. Een open trap leidt naar de verdieping met twee slaapkamers, een waskast, technische ruimte en badkamer. Deze stadse woningen beslaan een oppervlakte variërend tussen circa 64 m² en 84 m².

Via de centrale entree op de hoek van de Jan de Windstraat en de Schouwenaarsstraat bereikt men de 9 appartementen op de 2e en 3e verdieping. De appartementen bestaan uit twee delen: een lichte woonkamer met ramen aan zowel de voor- als achterzijde en een ruim balkon op het zuiden, en het andere deel met 2 slaapkamers, een ruime badkamer en een plek voor een wasmachine en droger. Deze fijne appartementen variëren in grootte; de compactere bieden een compleet programma, terwijl de ruimere de mogelijkheid bieden om dromen waar te maken: een inloopkast, vrijstaand bad, speelkamer... de keuze is aan jou! De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 67 m2 en 102,1 m2. 

Op het gemeenschappelijke achtererf bevinden zich de individuele fietsenbergingen en 4 parkeerplaatsen. Zowel het gebouw als de woningen worden zeer energiezuinig; warmtepompen voorzien in verwarming, koeling en warm tapwater. Door een optimaal ontwerp van het gebouw zijn zonnepanelen niet noodzakelijk om te voldoen aan de energie-eisen voor nieuwbouwwoningen, maar het is wel mogelijk om optioneel extra zonnepanelen aan te schaffen.

Het gebouw wordt uitgevoerd in traditioneel baksteen. Beton en de tint bruingrijs voor kozijnen, deuren en metalen delen in combinatie met de verticale houten delen geven het een stoer en eigentijds uiterlijk. Aan de zijde van de Alkmaarseweg wordt het gebouw lager opgetrokken om aan te sluiten bij de bestaande bebouwing.

Maak vrijblijvend een afspraak met de makelaar voor meer informatie of kijk op de projectwebsite.

Lees meer +
Woning types
Wijkerhoek Stadse Woning
Appartement

In de wijk Meerestein, aan de Schouwenaarsstraat, staat sinds jaar en dag Autoshowroom Drent & Kloek, is er nu een plan ontwikkeld voor een mix van stadse woningen en appartementen, om deze wijk verder te transformeren tot bloeiende woongemeenschap. In het robuuste gebouw genaamd Wijkerhoek word...

Wijkerhoek Appartementen
Appartement

In de wijk Meerestein, aan de Schouwenaarsstraat, staat sinds jaar en dag Autoshowroom Drent & Kloek, is er nu een plan ontwikkeld voor een mix van stadse woningen en appartementen, om deze wijk verder te transformeren tot bloeiende woongemeenschap. In het robuuste gebouw genaamd Wijkerhoek word...