fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Een nieuw makelaarsteam in Akersloot

Lokale, professionele, en persoonlijke aanpak

Er staat een fris makelaarsteam staat paraat om Akersloot en omgeving te bedienen met een lokale, professionele, en persoonlijke aanpak voor het verkopen, aankopen, taxeren en financieren van vastgoed. Verdeeld over Akersloot, Uitgeest, en Castricum, biedt het team voordelen door hun bekendheid met de woningen, mensen en de markt.

 

Makelaar Rick legt uit: “Het makelaarsteam woont in Akersloot of Uitgeest en dat brengt voordelen met zich mee. Wij kennen de huizen, de mensen en de markt.  In ons werk zetten we graag een extra stapje waarmee we ons onderscheiden, en dat werkt! Binnen ons netwerk schakelen we razendsnel met een tuinman of klusjesman voordat de fotograaf arriveert. En onze verkoopstyling werpt zijn vruchten af! Simpel gezegd: de woningen worden sneller en beter verkocht.” 

 

Teer staat nooit stil. 2024 is net begonnen en volgende maand maand openen we onze zevende vestiging, ook gaan we vanaf maart ons 150-jarig bestaan vieren! Verder wordt er bij onze vestiging in Uitgeest hard gewerkt aan een inspiratieruimte voor verkoop- en interieurstyling van ANOUK. Met onze enthousiaste aanpak en eigen marketing- en hypotheekafdeling maken we echt het verschil in de huidige markt.  

 

Wij zijn er helemaal klaar voor om meer rode borden in Akersloot te zien verschijnen. Aarzel niet en vraag een ‘gratis verkopadvies’ aan! We komen graag langs, nemen de tijd om naar de klantbehoefte te luisteren en willen oprecht helpen. Juist ook als er eerst een andere woning gezocht moet worden, kan onze hulp waardevol zijn. We ontzorgen van A tot Z. Dat is waar we goed in zijn en graag doen. 

 

Teer is een full-service makelaar die bouwt aan langdurige relaties en al zijn klanten zorgeloos en ontspannen ’thuis’ wilt laten voelen. Alles rondom wonen, werken en financieren onder één dak, met bijna 150 jaar liefde voor ons vak. Al onze makelaars, taxateurs en adviseurs staan voor je klaar. Verdeeld over kleine, goed ingespeelde teams. 

 

Wil je meer weten over onze uitgebreide dienstverlening? Maak een afspraak, en we helpen je graag verder!

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht