fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Teer Hypotheekweek

Ontdek de kracht van verandering

Ontdek de kracht van verandering. Plan jouw gratis kennismakingsgesprek en draag bij aan de aanplant van nieuwe bomen in Noord-Holland! Onze financieel adviseurs kijken met je mee naar welke veranderingen voor jou zo gunstig mogelijk kunnen uitpakken.

 

Creëer nieuwe mogelijkheden, bespaar kosten en verrijk je financiële toekomst. Met onze deskundige begeleiding en persoonlijke aanpak helpen we je jouw hypotheek te herzien en kijken we naar de mogelijkheden van het afsluiten van een nieuwe hypotheek. Wellicht heb je binnenkort meer financiële vrijheid dankzij lagere rentetarieven of flexibelere voorwaarden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zetten de eerste stap in verandering. Hoe? Bij elk kennismakingsgesprek planten wij een boom terug in de natuur van Noord-Holland.

 

Financieel advies
Sinds begin 2021 is Teer actief in het adviseren en begeleiden van klanten bij financiële vraagstukken. Dit kan een financiering zijn voor een aankoop van een woning, maar ook het oversluiten van een hypotheek of een verhoging voor de verduurzaming van een woning. Onze financieel adviseurs Bert Llama, Erwin de Gier en Mirjan Klaver adviseren graag en Azize Oomen en Maja van den Broek maken met hun ondersteuning het team compleet. Hypotheekadvies is mogelijk vanuit de al onze Teer vestigingen in AlkmaarBeverwijkCastricumHeemskerk,

Heiloo en Uitgeest maar uiteraard ook via een videoverbinding.

 

Wil je een afspraak inplannen met één van onze adviseurs? Vul het contactformulier in of neem contact met ons op via

hypotheken@teer.nl | 0251-730041

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht