fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Van Oldenbarneveldweg 6

€ 595.000,-

Castricum

Kosten koper

TE KOOP
Wanneer je op zoek bent naar een object met karakter én mogelijkheden zit je aan de Van Oldenbarneveldweg 6 + 6a goed. Tel daarbij de hele fijne ligging in het mooie dorp Bakkum op, waarbij de uitgestrekte duinen, het populaire strand Castricum aan Zee en camping Bakkum op fietsafstand liggen, en je hebt een waanzinnig object!

Dit pand is in het huidige gebruik voorzien van een ruime horecaruimte mét bovengelegen bedrijfswoning. 

De huidige eigenaar aan het woord: "Op deze knusse locatie is het heerlijk toeven in de wintermaanden bij de openhaard of zomers na een dagje strand of fietsen in de duinen. Openslaande deuren grenzen aan een klein terrasje waar je je met een beetje mooi weer en fantasie in Franse sferen waant."

Of je nu (horeca)ondernemer bent of een projectontwikkelaar - dit pand biedt vele mogelijkheden! 

HUIDIGE INDELING
RESTAURANT | In het huidige gebruik, is de horeca ruimte vanaf de voorzijde te bereiken via een entree. 
Het restaurant is voorzien van een tegelvloer, een bar, keuken én sfeervolle schouw. Elementen als maatwerk stalen deuren, schoonmetselwerk muren en robuuste schouw geven dit object veel sfeer. Achterin de ruimte zijn een aparte heren- en damestoilet gesitueerd welke ook voorzien zijn van maatwerk stalen deuren. Naast een opslagruimte vindt u hier ook de garderobe en een binnendeur naar de bovengelegen bedrijfswoning.

BOVENWONING | De twee verdiepingen tellende bedrijfswoning is ook via een separate ingang aan de zijkant van het object te bereiken. Opvallend: in de bovenwoning komen ook de stalen deuren terug. De lichte bovenwoning beschikt op deze verdieping over een woon-/eetkamer met rondom ramen én een sfeervolle houthaard. Het hoge plafond geeft een ruim gevoel. De open keuken is voorzien van een 5 pits gaskookplaat, combi-oven en koel/vriescombinatie. In de grootste van twee slaapkamers is een kamerbrede garderobekast met schuifdeuren geplaatst. Hier is ook een stille airco geïnstalleerd, welke koelt en verwarmt. Via de grote glazen schuifpui in deze slaapkamer is het dakterras toegankelijk - waar het heerlijk toeven is in het zonnetje. Naast een tweede slaapkamer is op deze verdieping ook de moderne badkamer met douche en toilet gesitueerd. Via de vaste trap is de zolder bereikbaar waar een lichte hobbykamer en voorzolder zijn gesitueerd.

BIJZONDERHEDEN
- De buitenkant van dit object is recentelijk (2022) opnieuw geschilderd;
- Dit object beschikt over 12 zonnepanelen;
- Geheel recentelijk vernieuwde meterkast (2020);
- (Horeca) ondernemen én wonen op één adres.

GROOTTE
Wonen: 92 m²
Commerciële ruimte: 105 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 19 m²
Externe bergruimte: 3 m²
Perceel: 140 m²
Inhoud: 585 m³

ENERGIELABEL
Bedrijfswoning: B
Commerciële ruimte: C

OPLEVERING
In overleg.

VOORZIENINGEN
In het restaurant zijn de volgende zaken en installaties aanwezig, o.a.:
- Bar;
- Keuken met rvs werkbladen en koelcel;
- Airco;
- Alarmsysteem;
- Gashaard.

VRAAGPRIJS
€ 595.000,- k.k.

AANVAARDING
In overleg.

OPLEVERING
As is where is.

KADASTER
Gemeente: Castricum
Sectie: B
Nummer: 7138

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Gelegen in het centrum van Bakkum. Goed bereikbaar met auto en fiets en op 1,5 km meter afstand van het NS-station Castricum. Toeristische trekpleisters zoals Camping Bakkum, Castricum aan Zee en de Egmonden zijn binnen enkele fiets- en autominuten te bereiken.

PARKEREN
Gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Bakkum: Horeca, horecabedrijven in de categorie 1 en 2 als bedoeld artikel 1.62.
Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Castricum.

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerendgoed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Voor nadere informatie en/of het inplannen van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0251-212102. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Van Oldenbarneveldweg 6 in Castricum.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 595.000,- Kosten koper

Soort:
Horeca
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
1920
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0

Geen map beschikbaar