fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Stuwadoorstraat 43

€ 312.500,-

Velsen-noord

Kosten koper

Als ondernemer kom je bijna altijd tijd tekort. Het uitvoeren van de opdrachten, administratie en marketing kost enorm veel tijd. Door deze tijdsinvestering, kom je er achter dat de groei van je bedrijf ervoor zorgt dat het huidige onderkomen niet meer past: je moet op zoek naar een groter object! Maar wanneer moet je deze zoektocht nu uitvoeren?

Wij hebben goed nieuws, want wij hebben al de perfecte unit voor je gevonden!
Een hagelnieuwe bedrijfsunit, die niet alleen tot in de puntjes is verzorgd (weg met die onnodige klusuren!), maar qua locatie ideaal gesitueerd is in de nabijheid van Tata, CVG, Nuon en ontsluitingswegen A9 & A22 (weg met die lange reistijd!).

Deze bedrijfsunit is gelegen op het kleinschalige bedrijvencomplex De Grote Hout. Hier kun je werken én genieten van de vele voorzieningen die de eigenaar recent heeft aangebracht. Wat dacht je van LED verlichtingsarmaturen met sensoren, energiebesparend en gebruiksvriendelijk. Of vloerverwarming op de verdieping, voor een fijn klimaat. Tevens hoef je de gebruikte koffiekopjes niet zelf af te wassen, want de unit beschikt over een luxe pantry mét vaatwasser (scheelt weer tijd)!

De begane grond (ca. 100 m²) is voorzien van elektrische overheaddeur, aparte loopdeur, toilet en geeft toegang tot de verdieping. Deze verdieping is mooi licht door de raampartijen en LED verlichtingsarmaturen. Het is voorzien van elektrapunten, strak afgewerkte wanden, een luxe pantry met vaatwasser én vloerverwarming. Kortom: zo goed als instapklaar! Deze verdieping telt een oppervlakte van tevens ca. 100 m², waarvan ca. 50 m² - het achterste gedeelte van deze verdieping -  is bestemd voor opslag, en ca. 50 m² - aan de voorzijde - bestemd is voor uw kantoor.

GROOTTE
Begane grond: ca. 100 m²
Verdieping: ca. 50 m² kantoor & ca. 50 m² opslag

LOCATIE
De Grote Hout ligt in Velsen-Noord nabij Beverwijk. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar op korte afstand van de op- en afrit van de rijksweg A9 & A22 Amsterdam/Alkmaar/Haarlem. Gezien de nabijheid van grote industrieën zoals Tata, CVG, Nuon en de haven van IJmuiden is de bedrijfsunit ook zeer geschikt als uitvalsbasis.

VOORZIENINGEN
Bedrijfsunit:
- Aparte toegangsdeur
- Toilet
- Elektrische overheaddeur (ca. 4 meter breed en 3 meter hoog)
- Verhard terrein
- Betonvloer
- Elektrapunten
- Verlichtingsarmaturen met sensor

Kantoor met opslag: 
- Systeemplafond met LED verlichtingsarmaturen met sensoren
- Luxe pantry met vaatwasser
- Te openen ramen
- Elektrapunten
- Vloerverwarming

PARKEREN
De unit beschikt over twee eigen, niet overdekte parkeerplaatsen.

HUURPRIJS
Vanaf € 1.790,- p/maand te vermeerderen met BTW.

OPLEVERING
Casco, in overleg.

AANVAARDING
In overleg. Per direct beschikbaar.

HUURTERMIJN
In overleg. 

KADASTER
Gemeente: Velsen
Sectie: B
Nummer: 5444 A3

BIJKOMENDE KOSTEN
Service kosten € 165,50 per maand
Bijdrage zonepanelen € 66,50 per maand

BESTEMMING
Bestemmingsplan Velsen-Noord, bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen. Hierbij dient te worden opgemerkt dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

ENERGIELABEL
Van het aangeboden object is thans nog geen energielabel beschikbaar.

HUURBETALING
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
Toestemming van en goedkeuring door eigenaar.

COURTAGE
Als huurder bent u Teer Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd, daar Teer Bedrijfsmakelaars optreedt voor de verhurende partij. 

INDEXERING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100) met dien verstande dat het in artikel 18.1 van de algemene bepalingen genoemde basisjaar “2006=100” voor het prijsindexcijfer wordt gewijzigd in “2015=100”.

Voor nadere informatie en om bij interesse een afspraak te maken voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Teer Bedrijfsmakelaars via telefoonnummer: 0251 - 212 102.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Stuwadoorstraat 43 in Velsen-noord.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 312.500,- Kosten koper

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Verkocht
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
2023
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0