fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Maerten van Heemskerckst 27

€ 1.150,-

Heemskerk

Per maand

TE HUUR
Licht, speels en midden in het bruisende centrum van Heemskerk. Staat dat op je wensenlijstje in je zoektocht naar het juiste object voor jouw onderneming? Dan kan dit object weleens een schot in de roos zijn!

Dit leuke kantoor met speelse glazen pui heeft een goede attentiewaarde. Via de ruime voortuin met veel groen betreedt je dit object. De ruimte is op veel verschillende manieren in te delen, afhankelijk van je gebruik. Denk je aan een kantoortuin? Of misschien aan een grote tafel om samen aan te werken? Of misschien aan een extra spreekkamer met glazen wanden? Laat je verbeelding hier vooral de vrije loop!

Het object beschikt verder over een pantry, een daklicht, een kleine opslagruimte en toilet.

Is de huidige oppervlakte te klein? Het is bespreekbaar om de ruimte te vergroten door een stuk van de bovenverdieping erbij te betrekken. Dit in overleg met de verhuurder en is afhankelijk van het huurvoorstel. Neem hiervoor contact met ons op.

INDELING
Entree, kantoor, pantry, toilet met kleine opslag.

VOORZIENINGEN 
- pantry
- toilet

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Dit object is goed bereikbaar met openbaar- én eigenvervoer, met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving middels een blauwe kaart.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving (blauwe zone).

HUURPRIJS 
€ 1.150,- ex. BTW per maand

OPPERVLAKTE
Circa 70 m²

ENERGIELABEL
De opname is inmiddels geweest, wordt z.s.m. toegevoegd.

AANVAARDING
In overleg.

KADASTER
Gemeente: Heemskerk
Sectie: D
Nummer: 8358

BESTEMMING
Het object kent de bestemming 'Kantoor' binnen het vigerende bestemmingsplan 'Centrum Heemskerk'. Binnen de huidige bestemming is het vestigen van 'dienstverlening' en 'maatschappelijk' toegestaan. Of uw bedrijfsactiviteit toegestaan zijn binnen dit bestemmingsplan behoord tot uw onderzoeksplicht. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de betreffende gemeente.

OPLEVERING
In huidige staat. Verhuur geschiedt op casco basis.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u voor nadere informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak contact met ons op via het telefoonnummer 0251-212102. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Maerten van Heemskerckst 27 in Heemskerk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 1.150,- Per maand

Soort:
Kantoorruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1962
Kantoorruimte Oppervlakte:
70 m2
Units:
70

Geen map beschikbaar