WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Molenwerf 58

€ 68.000,-

Uitgeest

Per jaar

TE HUUR
Een buitenkans! Zo zou u dit object zeker kunnen noemen. Waarom? Dit object (uit 2015) is tot in de puntjes verzorgd, waardoor u er zo met uw bedrijf kunt intrekken!

Het betreft een bedrijfsruimte (ca. 311 m²) met zowel aan de voor- als achterzijde een overheaddeur, twee lichtstraten, een vrije overspanning van ca. 19,3 meter en een vrije hoogte van ca. 6 meter.

Aan de voorzijde van het pand zijn de kantoorruimtes gesitueerd op de begane grond, eerste en tweede etage. Het uitzicht vanuit deze ruimtes is fantastisch: Namelijk op Molen De Dog. Iedere kantoorverdieping meet ca. 116 meter en beschikt over een eigen pantry, toiletgroep en vergaderruimte.

Het pand beschikt over 20 eigen parkeerplaatsen, te weten: 5 voor elektrische voertuigen en 15 gewone parkeerplaatsen. De ligging van het object is optimaal: Op 2 autominuten afstand van de toe- en afrit van de A9. Hierdoor is Alkmaar binnen 10 minuten, Haarlem binnen 15 minuten en Amsterdam binnen 20 minuten te bereiken. Openbaar vervoer is in de directe nabijheid.

GROOTTE
Bedrijfsruimte ca. 311 m²
Kantoorruimte ca. 350 m²

HUURPRIJS
€ 68.000,- per jaar te vermeerderen met BTW;

VOORZIENINGEN
Bedrijfsruimte:
- Vrije hoogte ca. 6 meter
- Vrije overspanning ca. 19,3 meter
- 2 lichtstraten
- 2 overheaddeuren (voor- en achterzijde van de bedrijfsruimte)

Kantoorruimte:
- Airco
- Armaturen
- Pantry op iedere verdieping
- Systeemplafond
- Toiletgroep op iedere verdieping

PARKEREN
20 eigen parkeerplaatsen.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Haven- en bedrijventerrein 2011, bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Uitgeest. 

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Uitgeest
Sectie: A
Perceel: 831

OPLEVERING
In huidige staat.

AANVAARDING
In overleg. Per 1 april 2023 beschikbaar.

ENERGIELABEL
Dit object beschikt over energielabel B.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel en betreft een vrijblijvende aanbieding. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Molenwerf 58 in Uitgeest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 68.000,- Per jaar

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per jaar
Bouw
Bouwjaar:
2015
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0