fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Water acker 108

€ 500.000,-

Heemskerk

Kosten koper

TE KOOP
Beleggingsobject bestaande uit een bedrijfs-kantoorgedeelte en een woongedeelte van een pand op eigen grond die zijn verhuurd aan 1 huurder.

OBJECT
- Bedrijfsruimte op de begane grond van ca. 80m²
- Woning op de 1e en 2e etage van ca 117m²
- Dakterras en tuin
- Parkeren op eigen terrein voor 2 auto's

Dit unieke woon/werk pand met garage heeft op de begane grond een heel comfortabele kantoor-, bedrijfsruimte van maar liefst ca. 80m2. Momenteel verdeeld in 2 ruimtes met openslaande deuren naar de tuin.
Het woongedeelte van ca. 117m² begint op de eerste verdieping. De lichte, moderne woonkamer met keuken en dakterras zijn op de eerste verdieping gesitueerd. De slaapkamers bevinden zich op de 2e verdieping.

Alberts, Van Huut en Partners stonden in 2000 garant voor de spraakmakende en populaire architectuur. Het woongenot wordt versterkt door de ideale ligging aan de rand van de woonwijk Waterakkers met goede ontsluitingswegen en op steenworp afstand van het centrum, scholen en winkels.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het pand is gelegen in Heemskerk aan de westkant vlak bij de autoboulevard en meerdere grote supermarkten. Op ongeveer 1 km afstand is het centrum van Heemskerk gelegen.
Het object is gelegen vlak bij een hoofdweg richting Beverwijk en Castricum. Er gaan bussen in de nabije omgeving.

FINANCIEEL
Vraagprijs: € 500.000,- kosten koper
De huidige huur bedraagt € 21.979,-. De huurder heeft een huurcontract voor onbepaalde tijd.

INDELING
Parkeren op eigen terrein voor meerdere auto’s, entree, ruime hal, meterkast, toilet v.v. wandcloset en fontein, trapopgang, inpandige doorgang naar de garage v.v. sectionaaldeur. De werkruimte is gesplitst in 2 ruimten en heeft openslaande deuren naar de tuin.

Eerste verdieping
Trap, overloop met loopdeur naar het dakterras (ca. 15m2) v.v. elektrisch zonnescherm, toilet v.v. wandcloset en fontein. Zeer ruime woonkamer met veel raampartijen, inbouwspots. De moderne en luxe keuken is uitgerust met een kook- en spoeleiland v.v. industriële kraan, 5-pits gas-op-glas kookplaat ten afzuigkap in het plafond, vaatwasser, lades en kastjes. De apparatenwand is v.v. koelkast, vriezer, combi-ovenmagnetron en koffiemachine.

Tweede verdieping
Vaste trap, vide, overloop, technische kast v.v. opstelling cv-ketel, wasmachine en droger. Drie ruime slaapkamers, luxe badkamer v.v. ligbad, wastafelmeubel, designradiator en inloopdouche. Separaat toilet v.v. wandcloset.

Balkon
Dakterras (ca. 15m2)

Tuin
Fraai aangelegde tuin rondom.

BIJZONDERHEDEN
- Woon/werk pand;
- Inpandig te bereiken garage en bedrijfsruimte;
- Tuin en dakterras;
- Elektrisch zonnescherm ter plaatse van dakterras;

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente: Heemskerk
Sectie: D
Perceel: 11075

OPLEVERING
In huidige staat: As Is Where Is.

AANVAARDING
In overleg.

MODEL-OVEREENKOMST
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

OUDERDOMSCLAUSULE
De onroerende zaken zijn van oudere bouwdatum. Bij de koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

NIET ZELF-BEWONINGSCLAUSULE
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper
voor alle eventuele aanspraken van derden.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

De foto's die bij deze aanmelding zijn toegevoegd zijn ter indicatie, om de privacy van de bewoners te waarborgen. De huidige staat van de woningen kan op aanvraag bezichtigd worden.

Verkoop geschiedt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door verkoper.

Neemt u a.u.b. contact op met ons kantoor T. 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Water acker 108 in Heemskerk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 500.000,- Kosten koper

Soort:
Belegging
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
Bouw
Bouwjaar:
2009
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0