fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kraandrijverstraat 43

€ 1,-

Velsen-noord

Per maand

TE HUUR:
Een buitenkans! Zo zou u dit object zeker kunnen noemen. Waarom? Dit object is recent geheel aangepakt, waardoor u er zo met uw bedrijf kunt intrekken!

Het object (kadastrale grootte ca. 8.610 m2) betreft een onlangs geasfalteerd buitenterrein, een bedrijfsruimte van ca. 600 m2 en een prachtige kantoorruimte van ca. 435 m2.
Het buitenterrein is geheel omheind en beschikt over een afsluitbaar hek. De bedrijfsruimte heeft een overheaddeur, krachtstroom en een goede hoogte, waardoor het zeer geschikt is voor o.a. opslag.

De kantoorruimtes en kantine zijn tot in de puntjes verzorgd en betreffen mooie lichte ruimtes. Er zijn o.a. in totaal 4 kantoorruimtes, twee vergaderruimtes, een kantine, een pantry en zowel toiletgroepen op de begane grond als op de eerste etage. De ruime entree maakt dat klanten goed ontvangen kunnen worden.

Het object is gelegen op een verzorgd bedrijventerrein nabij de Velsen Offshore Base en het Tata- Terrein en heeft een goede bereikbaarheid vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem.

*Attentie: De plattegrond van de begane grond heeft een iets gewijzigde indeling.

INDELING:
Begane grond:
- Bedrijfshal
- 2 kantoorruimtes
- Vergaderruimte
- Kantine
- Kleedruimte
- Toiletten
- Ruime entree

Eerste etage:
- 3 kantoorruimtes
- Vergaderruimte
- Pantry
- Toiletten
- Opslag
- Technische ruimte

VOORZIENINGEN:
- Verwarming middels radiatoren
- Systeemplafond

HUURPRIJS:
N.O.T.K.

AANVAARDING:
In overleg

HUURTERMIJN:
in overleg

KADASTER:
Gemeente: Velsen
Sectie: B
Nummers: 5066, 5211, 5212, 5272

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
Gelegen op ruim opgezet en verzorgd bedrijventerrein nabij de Velsen Offshore Base en het Tata-terrein. Het object heeft een goede bereikbaarheid vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem.

PARKEREN:
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan Bedrijventerreinen Velsen-Noord, bestemming Bedrijven. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en BTW.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u a.u.b. contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kraandrijverstraat 43 in Velsen-noord.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 1,- Per maand

Soort:
Bedrijfsruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
2013
Kantoorruimte Oppervlakte:
435 m2
Units:
435