fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

van Riemsdijklaan 122

€ 4.000,-

Beverwijk

Per maand

TE HUUR
Op zoek naar een unieke locatie, centraal gelegen in een woonwijk? Dan is het object aan de Riemsdijklaan 122 in Beverwijk zeer geschikt! Dit pand (ca 280 m2 VVO) heeft een enkelbestemming 'Gemengd' en is daarom voor heel veel business modellen geschikt! Denk aan bijvoorbeeld: dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren, woon/werken, etc. Laat uw ideeën de vrije loop!

Via de entree is de hal met toiletruimtes en doorgang naar de kantoorruimtes te bereiken. Het pand beschikt over maar liefst vijf kantoorruimtes, twee opslag ruimtes en een ruime keuken. Daarbij is het voorzien van airco- en alarminstallaties.

De ligging is ideaal; Op 600 meter loopafstand van diverse winkels, restaurants en sportverenigingen. De bereikbaarheid is daarbij ook goed: Het busstation is praktisch voor de deur gelegen en de toe-/afrit naar de A9 op 8 autominuten afstand.

VOORZIENINGEN
- 5 Kantoorruimtes
- 2 Opslagruimtes
- Keuken
- Toiletgroepen

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Op 600 meter loopafstand van diverse winkels, restaurants en sportverenigingen. De bereikbaarheid is daarbij ook goed: Het busstation is praktisch voor de deur gelegen en de toe-/afrit naar de A9 op 8 autominuten afstand.

PARKEREN
Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

HUURPRIJS
€ 4.000,- per maand excl. BTW.

OPLEVERING
In huidige staat.

TOTAAL OPPERVLAKTE
± 280 m² VVO

AANVAARDING
In overleg. Per direct beschikbaar.

KADASTER
Gemeente: Wijk aan Zee en Duin
Sectie: B
Nummer: 9471 en 9472

BESTEMMING
Bestemmingsplan Woongebied Oost, Gemeente Beverwijk: Enkelbestemming Gemengd. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

BTW
De huur is BTW belast.

HUURBETALING
Per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting.

VOORBEHOUD
- toestemming van en goedkeuring door eigenaar;
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder.

VOORWAARDEN
Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Neemt u s.v.p. contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen. Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251-233023

bedrijven@teer.nl

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor van Riemsdijklaan 122 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 4.000,- Per maand

Soort:
Kantoorruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
Kantoorruimte Oppervlakte:
280 m2
Units:
280