WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Plantage 122

€ 995,-

Beverwijk

Per maand

TE HUUR Een mooie multifunctionele winkelruimte (65 m2) welke onderdeel is van een geliefde en goed functionerende winkelstrip.

Deze winkelstrip heeft een zeer diverse invulling, waar de dagelijkse boodschappen door de buurtbewoners worden gedaan.

Het object is gelegen nabij een grote supermarkt.

De entree leidt tot de winkelruimte met achterin een opslag en toegang tot pantry en toilet.

Achterin het pand is tevens de toegang tot de opbergzolder.

Deze is bijna 21 m2 (hoogte van 152cm).

Het object ligt op een centrale locatie met ruim voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone) voor de deur.

Het is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. VOORZIENINGEN - Toilet - Pantry - Opbergzolder (21 m2) LOCATIE EN BEREIKBAARHEID Het object ligt op een centrale locatie in een woonwijk met parkeergelegenheid voor de deur.

Het is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. PARKEREN Parkeren voor de deur (blauwe zone) OPPERVLAKTE 65 m2 (+ opslagzolder van 21 m2) INDELING Entree, winkelruimte met opslagruimte, toiletruimte, pantry en trapopgang naar de opbergzolder. KADASTER Gemeente: Wijk aan Zee en Duin Sectie: B Nummer: 12658 A17 Het object is gesplitst in appartementsrechten BESTEMMING Ter plaatse geldt het bestemmingsplan 'Woongebied West', vastgesteld op 19-12-2017.

De bestemming van het object is 'gemengd', welke bestemming onder meer detailhandel/winkel en horeca, enkele vormen van horeca en maatschappelijke doeleinden toelaat.

Voor vragen omtrent de bestemming verwijzen wij u naar de gemeente Beverwijk. HUURPRIJS € 995,- per maand excl.

BTW BTW De huur is BTW belast.

HUURBETALING Per maand bij vooruitbetaling. HUURTERMIJN In overleg.

HUUROVEREENKOMST Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder. HUURPRIJSAANPASSING Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). ZEKERHEIDSSTELLING Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. VOORBEHOUD - toestemming van en goedkeuring door eigenaar; - positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder. VOORWAARDEN Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een bod.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Neemt u s.v.p.

contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251 21 21 02

bog@teer.nl

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Plantage 122 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 995,- Per maand

Soort:
Winkelruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1958
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0