WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Prinses Beatrixlaan 2

€ 1.500,-

Uitgeest

Per maand

TE HUUR Prachtige winkelruimte (ca.

81 m2) met brede gevel op op de hoek van de Middelweg /Prinses Beatrixlaan 2 te Uitgeest! Deze mooie lichte ruimte is voorzien van glazen puien over de hele breedte en diepte van het pand.

Dit zorgt voor goede presentatie mogelijkheden.

De ligging van deze winkel is perfect, namelijk in het centrum van Uitgeest nabij grote winkelketens als Hema, Kruidvat en Dekamarkt.

Hier wordt door het diverse aanbod, de dagelijkse boodschappen door wijkbewoners gedaan.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en het NS station is op zo'n 500m afstand.

VOORZIENINGEN - Pantry - Toilet LOCATIE EN BEREIKBAARHEID In een wijkwinkelcentrum nabij grote winkelketens.

Goed bereikbaar met auto, fiets en op 500m afstand van het NS-station. PARKEREN Ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. HUURPRIJS € 1.500,- per maand exclusief BTW.

(€ 18.000,- per jaar) SERVICEKOSTEN € 344,40 per jaar exclusief BTW. OPLEVERING Casco. TOTAAL OPPERVLAKTE WINKELRUIMTE ± 81 m² INDELING Winkelruimte.

Pantry en toilet achterin. AANVAARDING In overleg.

KADASTER Gemeente: Uitgeest Sectie: B Nummer: 8747 A1 BESTEMMING Detailhandel - Wonen Noord en Centrum - Gemeente Uitgeest.

Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met Gemeente Uitgeest. BTW De huur is BTW belast.

HUURBETALING Per maand bij vooruitbetaling. HUURTERMIJN Vijf jaar met aansluitende huurperioden van telkens vijf jaar.

HUUROVEREENKOMST Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder. HUURPRIJSAANPASSING Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). ZEKERHEIDSSTELLING Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. VOORBEHOUD - toestemming van en goedkeuring door eigenaar; - positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder. VOORWAARDEN Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een bod.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Neemt u s.v.p.

contact op met ons kantoor op 0251-233023 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +

Teer bedrijfsmakelaars

0251 21 21 02

bog@teer.nl

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Prinses Beatrixlaan 2 in Uitgeest.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 1.500,- Per maand

Soort:
Winkelruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per maand
Bouw
Bouwjaar:
1997
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0