WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Breestraat 30

€ 32.000,-

Beverwijk

Per jaar

Te huur A1 winkellocatie: Op de mooiste plek van de Breestraat bieden wij deze Hoek winkelruimte aan met een oppervlakte van ± 179 m². Door de renovatie van de Breestraat en door de realisatie van een gezellig plein bij de Stationsvijver, biedt deze ruimte interessante mogelijkheden voor detailhandel en Horeca. De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Breestraat en de Zeestraat en beschikt aan de Zeestraat zijde over een etalage over de gehele lengte van het pand.

De ruimte is direct gebruiksklaar.

U kunt u spullen er in zetten en de volgende dag opengaan. Locatie en bereikbaarheid Gelegen op de Breestraat direct gelegen naast Groen en Quality Fashion en dichtbij o.a.

H&M, HEMA, Intersport en WE Fashion.

Goed bereikbaar met auto, fiets en op steenworp afstand van het NS-station. Kadaster Gemeente: Beverwijk Sectie: A Nummers: 1298, 4755 en 5735. Bestemming Bestemmingsplan Breestraat e.o., bestemming Centrumdoeleinden-1, waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan.

Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk. Oppervlakte winkel ± 179 m² VVO Indeling van de winkel Entree, winkelruimte (ca.

160 m²), toilet en magazijn (ca.

19 m²) op de begane grond.

Parkeren Ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Oplevering Per direct Huurprijs € 32.000,-- per jaar exclusief BTW. BTW De huur is BTW belast.

Huurbetaling Per maand bij vooruitbetaling. Huurtermijn In overleg.

Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder. Huurprijsaanpassing Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS). Voorbehoud - toestemming van en goedkeuring door eigenaar; - positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder. Voorwaarden Alle door Teer Bedrijfsmakelaars verstrekte informatie kan uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q.

tot het uitbrengen van een bod.

Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is.

De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht.

Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Neemt u svp contact op met ons kantoor op 0251-212102 voor nadere informatie en om eventueel een afspraak voor het maken van een bezichtiging in te plannen.

Wij informeren u graag nader.

Lees meer +
Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Breestraat 30 in Beverwijk.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs:

€ 32.000,- Per jaar

Soort:
Winkelruimte
Status:
Beschikbaar
Aanvaarding:
Betaalvoorwaarde:
per jaar
Bouw
Bouwjaar:
2006
Kantoorruimte Oppervlakte:
0 m2
Units:
0

Geen map beschikbaar