fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Vossenakkers 40

€ 499.000,-

Heiloo

Kosten koper

Uitgebouwde gezinswoning met tuin op het zuiden

Waan je in mediterrane sferen! Dit lichte, zonnige en ruime huis geeft je bij binnenkomst direct een vakantiegevoel. Dankzij de fantastische extra verdieping en uitbouw aan de achterzijde is er aan woonoppervlak geen gebrek. Ook de heerlijke tuin verdient een speciale vermelding. De huidige bewoners hebben hier vele jaren liefde en groene vingers ingestopt. Wandel met ons mee door deze bijzondere tussenwoning.

De ruime en lichte woonkamer met gezellige open keuken geven je een warm welkomstgevoel. Vanuit hier roept de achtergevel met veel glas om een gulle blik de tuin in. Het is groen wat hier de klok slaat. De keuken heeft een centrale tegelkachel voor de nodige knusheid en ook de wandverwarming zorgt voor een behaaglijk gevoel.
Vanuit de woonkamer en keuken loop je de groene pluktuin in, met o.a. peren, appels, kersen, frambozen en vijgen. Te midden van al het groen zijn diverse zitjes gecreëerd en achter in de tuin staat een gezellig tuinverblijf. Dit is ook een leuke speelplek voor kinderen. Tevens is de achtertuin via een achterom bereikbaar.

Op de eerste verdieping tref je drie goed bemeten slaapkamers en de nette badkamer, voorzien van ligbad en douche, toilet en wastafel. Vanuit één van de slaapkamers op deze verdieping, kun je via openslaande deuren het zonnige dakterras (zuiden) betreden. Een heerlijke plek om een boek te lezen of een gezellig drankje te drinken met vrienden. Je kunt hier namelijk tot in de late uurtjes erg goed vertoeven. Door middel van een flinke dakopbouw is er een grote zolderverdieping gerealiseerd. Momenteel is deze ingericht als zeer royale vierde slaapkamer over de gehele verdieping. Indien gewenst zou je hier nog een tweede badkamer kunnen creëren, de aansluitingen zijn reeds aanwezig.

Deze in de jaren zestig gebouwde woning is gelegen in een hele fijne buurt en heeft een autoluwe ligging. Tevens is de ligging ten opzichte van het NS-station, meerdere basisscholen, winkels en sportvoorzieningen erg gunstig. Maar ook het Heilooërbos, de strand en duinen in Egmond aan Zee en de gezellige binnenstad van Alkmaar zijn op fietsafstand goed bereikbaar.

Verkoper vertelt: "Met ontzettend veel plezier hebben wij vele jaren doorgebracht in dit prachtige, ruime huis met een zonnige achtertuin op het zuiden en gelegen in een rustige buurt!"

Pluk jij binnenkort je eigen gekweekte peren of vijgen uit de achtertuin van de Vossenakkers 40? Maak snel een bezichtigingsafspraak met ons kantoor en kom de woning zelf ervaren!

Bijzonderheden:
- Praktisch ingerichte woning met dakopbouw;
- Uitbouw voorzien van vloer- en muurverwarming;
- Zonnige tuin en balkon op het zuiden, aangelegd volgens het permacultuur principe;
- Rustige en kindvriendelijke woonwijk;
- Zonnepanelen mogelijk (toegang tot dak via luik).

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Vossenakkers 40 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 499.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1966

Woonoppervlakte:

127 m2

Perceeloppervlakte:

174 m2

Inhoud:

474 m3