fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Vondellaan 50

€ 1.350.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Waanzinnige 2-onder-1 kap villa in hartje Beverwijk

Laat je betoveren door deze charmante en exclusieve woning.
Deze prachtige volledig gerenoveerde 2-onder-1 kapvilla uit de jaren '30 is een ware droomwoning. Gelegen aan de Vondellaan, naast het centrum van Beverwijk met het strand van Wijk aan Zee op korte afstand. De woning heeft een oppervlakte van maar liefst 256 vierkante meter op en perceel van 710 vierkante meter. De woning is ruim, luxe en op zeer hoog niveau afgewerkt en heeft in totaal 6 slaap- of werkkamers en 2 badkamers. Dankzij deze modernisering heeft de woning nu energielabel A++ met maar liefst 30 zonnepanelen. Parkeren kan op eigen oprit waar plek is voor 2 auto's en er is ook een riante garage van 28 vierkante meter. De fraai aangelegde tuin is gelegen op het zuidwesten en biedt veel privacy en ruimte.

Via de royale entree met trapopgang, toegang tot de kelder en toiletruimte stapt u de heerlijke ruime en lichte woonkamer binnen. De woonkamer heeft een prachtige stenen visgraatvloer met in het midden van de woning de zeer luxe keuken. De nieuwe keuken met Siemens apparatuur heeft een keramiek marmerblad en is een ware eyecatcher in de woning.
Aan de achterzijde van de woning is in de uitbouw bij het zitgedeelte extra daglicht door de dakramen. Verder hebben alle ramen op maat gemaakte jaloezieën of gordijnen die achter zullen blijven voor de nieuwe bewoner(s).

Boven op de eerste verdieping vanuit de overloop zijn de 3 royale slaapkamers, de badkamer en het aparte toilet te bereiken. De master bedroom is voorzien van airco en heeft een walk-in closet met op maat gemaakte kasten. De andere twee slaapkamers zijn ook van goed formaat en hier ligt een nette visgraatvloer waarbij de achterste slaapkamer ook voorzien is van airconditioning. De luxe badkamer is geheel betegeld en heeft een inloopdouche en dubbele wastafel.

Op de gigantische tweede verdieping zijn nog eens drie kamers waarvan 2 slaapkamers en een derde kamer die gebruikt kan worden als werkkamer. Verder is op deze verdieping de tweede badkamer met veel privacy en een prachtige marmeren look met ligbad, inloopdouche, toilet en wastafelmeubel te vinden. De hele verdieping is netjes afgewerkt en gestuukt.

De fijne tuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een heerlijk zonneterras achter de woning met keramieken tegels. Achterin de tuin is een stuk gazon en een stukje kunstgras, ideaal voor spelende kinderen. De tuin is afgeschermd met een elektrische poort en de oprit heeft ruimte om twee auto's te kunnen parkeren. Tot slot is er een ruime garage gebouwd in de tuin van 28 vierkante meter. Deze is volledig geïsoleerd en voorzien van elektra en water.

Enthousiast geraakt van deze charmante en instapklare twee-onder-een kap villa?? Neem contact met ons kantoor op voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Bijzonderheden:
- Volledig gerenoveerde jaren '30 woning met luxe afwerking;
- Woonoppervlakte ca 256 m² en perceel van 710 m²;
- Aanbouw geplaatst in 2022 en volledige beneden verdieping voorzien van vloerverwarming;
- Keuken uit februari 2023 met Siemens apparatuur;
- Vloerverwarming op elke verdieping met visgraat vloer;
- Daikin airconditioning aanwezig in woonkamer en 2 slaapkamers;
- 6 (slaap)kamers en 2 badkamers;
- 3 dakkapellen geplaatst in 2023;
- Woning is volledig geïsoleerd, zowel dak, vloer als voorzetwanden;
- 30 zonnepanelen en energielabel A++;
- Binnenzijde geschilderd 2022 / buitenzijde 2024;
- Garage gebouwd in 2023 (volledig geïsoleerd) met een oppervlakte van 28 m²;
- Camera- en alarm systeem aanwezig;
- Stalen hek met elektrische poort en loopdeur;
- CV-Ketel uit 2023, hybride warmtepomp, elektrische boiler 120L en warmte-terug-win installatie.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Vondellaan 50 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 1.350.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1933

Woonoppervlakte:

256 m2

Perceeloppervlakte:

355 m2

Inhoud:

875 m3