fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Gorskamplaan 2

€ 895.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Luxe woning aan de voet van de populaire Wijk: De Waldijk

Altijd al in een luxe woning willen wonen? Dan is dit je kans. Deze goed onderhouden woning beschikt over een woonoppervlakte van maar liefst 233m2, een eigen oprit, een omliggende tuin en energielabel A. Met een perfecte locatie voor opgroeiende kinderen, op loopafstand van de basisschool en kinderopvang is het een ideale gezinswoning. Maar ook de sportvelden, supermarkt en het NS-station zijn nabijgelegen en maken het woongenot compleet.

Je betreedt de woning via de hal die je verder begeleidt naar de woonkamer. Vanuit de moderne open keuken heb je vrij uitzicht aan de voorzijde van woning. De ruime living is uitgerust met een sfeervolle openhaard en openslaande deuren naar de achtertuin. Ook is er een mogelijkheid om een werkkamer/kantoor te creëren. De begane grond beschikt over een bijkeuken met wasmachine-aansluiting.

Via de vaste trap kom je op de ruime overloop op de eerste etage. Hier bevinden zich drie royale slaapkamers en twee badkamers. De slaapkamers aan de voorzijde hebben beide een Frans balkon met openslaande deuren. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer met inloopkast en luxe badkamer en suite. Op de tweede etage is de vierde slaapkamer gecreëerd. Ook is er een aparte fitnessruimte die gemakkelijk tot slaapkamer kan worden omgebouwd.

De verzorgde en nette achtertuin is voorzien van een vrijstaande berging. Daaraan staat een overkapping die nog naar eigen wens kan worden ingericht. Verder is er genoeg zitgelegenheid en een voetbalveldje voor de kinderen. De tuin heeft een beschutte ligging en biedt daardoor veel privacy.

Verkoper vertelt: "De woning is perfect voor gezinnen met opgroeiende kinderen, met ruime kamers, een centrale ligging en een tuin met mogelijkheden. Het vrije uitzicht en de beperkte inkijk in onze woning hebben wij altijd als erg prettig ervaren."

Wil jij je kinderen laten opgroeien in een wijk en woning die aan alle gemakken voldoet, neem dan snel contact op met ons kantoor en wij laten je de woning graag zien.

Bijzonderheden:
- Kindvriendelijke wijk;
- Energielabel A;
- 5 slaapkamers, 2 badkamers;
- Centraal gelegen;
- Woonoppervlakte van 233m2.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Gorskamplaan 2 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 895.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2009

Woonoppervlakte:

233 m2

Perceeloppervlakte:

391 m2

Inhoud:

886 m3