fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Eerste Groenelaan 20

€ 535.000,-

Castricum

Kosten koper

Riante tussenwoning met veel bergruimte!

Op het randje van Castricum en Bakkum ligt deze ruime en ideale gezinswoning met veel bergruimte. De woning ligt ideaal ten opzichte van het dorpscentrum, NS-station en diverse basis- en middelbare scholen. Ook fiets je zo door Bakkum richting de duinen en het populaire strand van Castricum aan Zee waar je kunt genieten van verschillende duinroutes en de zonsondergang.

De riante voortuin van de woning grenst aan een speeltuintje, ideaal voor kinderen. Vanuit de voortuin heb je, naast de entree van de woning, ook toegang tot de berging. Via de entree kom je binnen in de hal met een wasruimte, het toilet, de bijkeuken en de trap naar de kelder. De deur geeft toegang tot de ruime woon- en eetkamer. Dankzij de grote raampartijen aan de achterzijde van de woning is de ruimte heerlijk licht. Via de woonkamer heb je toegang tot de achtertuin van wel 18 meter diep, waardoor je altijd wel van een plekje in de zon kunt genieten. Achter in de tuin is een stenen berging aanwezig. De keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt uitzicht op de voortuin en het speeltuintje.

Op de eerste verdieping zijn drie fijne slaapkamers en de badkamer te vinden. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, tweede toilet en mechanische ventilatie. Via de vlizotrap heb je toegang tot de ruime vliering, waar je genoeg ruimte hebt om je spullen op te bergen. Graag laten we je deze woning in het echt zien, wij zijn alvast enthousiast! Maak snel een afspraak.

Bijzonderheden:
- Betonnen vloeren;
- Goede ligging ten opzichte van diverse scholen, NS-station en het gezellige centrum;
- Een heerlijke achtertuin van wel 18 meter diep;
- Veel bergruimte dankzij de berging aan de voorzijde van de woning, de berging in de achtertuin en de vliering.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Eerste Groenelaan 20 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 535.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1982

Woonoppervlakte:

102 m2

Perceeloppervlakte:

271 m2

Inhoud:

396 m3