fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Deutzstraat 5

€ 325.000,-

Heemskerk

Kosten koper

Vierkamer appartement met terras gelegen in hartje Centrum

Welkom in dit charmante 4-kamerappartement met terras gelegen in het bruisende centrum van Heemskerk. Ontdek de perfecte combinatie van comfortabel wonen en de levendige sfeer van het dorp.

Stap binnen en laat je verrassen door de ruimte en lichtinval die dit appartement te bieden heeft. Vanuit de afgesloten entree betreed je de hal met een sfeervolle lichtkoepel, die het appartement overspoelt met natuurlijk licht. De woning beschikt over een gezellige woonkamer met een sfeervolle laminaat vloer en een fijne lichte open keuken van waaruit je de gerechten zo op de tafel serveert.

Drie comfortabele slaapkamers, waarvan één nu in gebruik als werkkamer, bieden voldoende ruimte. Geniet van de ochtendzon op het terras aan de voorzijde, terwijl je de levendigheid van het centrum in je opneemt. Met een ligbad in de badkamer en een apart toilet is dit appartement zowel praktisch (zie ook de kunststof kozijnen) als comfortabel. Ervaar het gemak van wonen in het hart van het dorp, met alle voorzieningen binnen handbereik.

Verkoper vertelt: "Dit appartement heeft ons jarenlang veel woongenot geboden. De centrale ligging maakte het leven hier heel gemakkelijk. We zullen de gezelligheid van het centrum en het comfort van dit appartement zeker missen."

Bijzonderheden;
- Kleinschalig appartementengebouw in het centrum van Heemskerk
- Ruime woonkamer met veel natuurlijk licht
- Gezellig terras aan de voorzijde
- Drie slaapkamers
- Kunststof kozijnen
- Servicekosten € 166,- per maand incl. water.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en maak van dit appartement jouw nieuwe thuis.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Deutzstraat 5 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 325.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Bovenwoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1976

Woonoppervlakte:

80 m2

Inhoud:

256 m3