fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Anna de Renessestraat 21

€ 899.000,-

Heemskerk

Kosten koper

Een huis als een fort

Maar dan wel een buitengewoon vriendelijk fort met 15 zonnepanelen en een energielabel A! Dit kloeke vrijstaande herenhuis is het perfecte onderkomen voor een dynamisch gezin dat geniet van bewegingsvrijheid.
De woning telt drie slaapkamers, een ruime badkamer en een keuken die imponeert. Hier kun je ’s morgens goed uit de voeten met kleine en grote lieden die hoognodig de deur uit moeten. En is ’s avonds iedereen weer terug? Dan eet je hier gezellig met z’n allen.

De gezellige erker en het strakke plafond van de woonkamer vallen direct op, net als de open haard in het middelpunt van de zithoek. Naast de ruime hoekkeuken (2020) met o.a. een quooker, is er ook nog een bijkeuken. Hier heeft iemand met liefde en zorg de boel ingericht. Wat heet. Alle puntjes op de i! Dat alleen al versterkt het rijke gevoel bij binnenkomst.

Buiten wordt dat gevoel nog eens onderstreept door de mooi aangelegde diepe én brede achtertuin die gelegen is op het zuidoosten, met alle privacy van dien. Ga zelf kijken!
In het tuinhuis zit echter nog een verrassing namelijk een sauna.
De garage ligt aan de voorkant van de woning en heeft een elektrische deur en een vliering. In de garage is makkelijk een praktijkruimte te realiseren omdat deze inpandig te bereiken is en geheel geïsoleerd. Ook leuk dat het gedeelte naast de voordeur overkapt is.
En dat parkeren op eigen terrein is altijd fijn!

De inrichting van de twee verdiepingen is ook goed doordacht. Alle drie de slaapvertrekken zijn ruim voorzien van daglicht en zien er allemaal spik en span uit. De eyecatcher van deze verdieping is echter de badkamer(2019) met o.a. een ruime inloopdouche. Op de tweede verdieping is nu een vliering maar hier is met gemak nog een 4e slaapkamer te realiseren.

Het grootste voordeel van deze woning is echter dat je hier op een rustige plek woont maar wel dicht bij de opgang van de snelweg A9 richting Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Maar ook in het centrum van Heemskerk bent u met vijf minuten fietsen.

Bijzonderheden:
- 15 zonnepanelen
- cv ketel van 2021
- Vloerverwarming begane grond
- Grote garage
- Parkeren op eigen oprit
- Ruim bijgebouw met sauna.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Anna de Renessestraat 21 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 899.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1992

Woonoppervlakte:

135 m2

Perceeloppervlakte:

745 m2

Inhoud:

628 m3