fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Butterlaan 20

€ 820.000,-

Heiloo

Kosten koper

Vrijstaande woning op een unieke locatie in Heiloo

De Butterlaan, dat is wonen in hartje centrum maar toch aan een lommerrijke laan. Uniek! En dan ook nog een charmante woning op een perceel van 418 m2, tuin op het zuiden, garage en 4 slaapkamers. Alle voorzieningen zijn vlakbij zoals het NS stations, basisscholen, supermarkten, winkels, horeca, de duinen en het strand. De auto's kunnen geparkeerd worden op de oprit. De Butterlaan is een vrachtwagen luwe straat.

Bij binnenkomst in de ruime hal tref je de meterkast, garderobe, toiletruimte en de trapopgang. De zonnige en sfeervolle woon- en eetkamer heeft een erker aan de voorzijde en openslaande deuren aan de achterzijde. Zo verleng je de huiskamer in de zomer met het fijne terras op het zuiden. In de winter is het heerlijk vertoeven bij de houtkachel. De separate keuken is voorzien van een Miele vaatwasser, combi-oven en 4-pits gasfornuis. Hier is meer dan genoeg ruimte om je eigen droomkeuken te creëren. Via de keuken kom je in de bijkeuken die is voorzien van een wasmachine aansluiting en extra opbergruimte.

En dan de tuin! Deze ligt op het zuiden en heeft een heerlijk terras, een vijver en een buiten ligbad. De berging is voorzien van een veranda als je liever de schaduw opzoekt.
Ben jij een auto- of motorliefhebber? Dan ben je hier helemaal op het juiste adres. De garage is namelijk voorzien van een autobrug en beschikt daarnaast over allerlei apparatuur, zoals een luchtcompressor en slagmoer gereedschap. Deze blijven achter bij de verkoop van de woning.

Op de eerste verdieping zijn drie comfortabele slaapkamers aanwezig en een vierde slaapkamer in gebruik als werkkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een zwevend toilet. De vliering over de gehele lengte biedt veel opbergruimte.

Verkoper vertelt: "Wij hebben met ontzettend veel plezier met ons gezin op de Butterlaan gewoond. De sfeer in de buurt is erg fijn en alles is dichtbij. Het is een heerlijke woning op een uniek plekje in Heiloo!”

Spreekt deze woning, met zijn vele mogelijkheden, op een unieke locatie je aan? Wacht dan niet te lang en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Energiepaspoort beschikbaar;
- Perceel van 418 m2;
- Garage met een autobrug;
- 4 slaapkamers;
- Achtertuin op het zuiden.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Butterlaan 20 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 820.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1959

Woonoppervlakte:

108 m2