fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Zanderij Zuid – 8 riante kavels in de verkoop

Het is zover! De verkoop van Zanderij Zuid is van start! Deze verkoop is gericht op 8 riante woonkavels aan de zuidkant het project, aan de rand van de Kramersweg. Aan het Slingerpad kun je straks je eigen droomwoning realiseren. Zes kavels geven de mogelijkheid tot realisatie van een vrijstaande woning en twee kavels geven de mogelijkheid om gezamenlijk een twee-onder-een-kapwoning te realiseren.

 

Vanaf nu vind je alle informatie én verkoopdocumenten over de kavels op deze website. Een indicatie van de bouwkosten zijn op te vragen bij de makelaar. Interesse in één van de kavels? Neem contact met ons op.

 

Advies nodig?

Heb je vragen over de kavels of ben je benieuwd naar uw financiële mogelijkheden. Onze makelaars en hypotheekadviseurs helpen u graag!  Neem contact met ons op via nieuwbouw@teer.nl of 0251-745 630.

 

Open Huis

Elke donderdag tussen 16.30 uur en 17.30 uur organiseren we een inloopuur op ons kantoor in Castricum aan de Dorpsstraat 62a, waar je uitgebreide informatie kunt krijgen over de beschikbare kavels van nieuwbouwproject Zanderij-Zuid.

 

Het vervolg van het project is nog niet bekend, ben je al ingeschreven als belangstellende voor het project? Dan brengen wij je automatisch op de hoogte zodra er meer bekend is. Ben je nog niet niet ingeschreven? Laat dan je gegevens achter onderaan deze pagina. 

 

 

Documenten

Gebiedsindeling

In het beeldkwaliteitsplan én landschapsinrichtingsplan vind je meer informatie over het gebied, de mogelijkheden en eisen vanuit de Welstand van de Gemeente Castricum. De acht kavels uit deze pre-sale vallen onder het Beeldkwaliteitsplan – De Zanderij-Zuid, deelgebied 3. In dit plan wordt met veel aandacht gekeken naar de kwaliteit en kenmerking van de bestaande omliggende bebouwing en zijn er drie deelgebieden ontstaan met ieder hun eigen sfeer en karakter. Per deelgebied zorgt de materialisatie en vormgeving van de bebouwing samen met het landschap er voor dat de buurt als één eenheid wordt gezien met de bestaande situatie.

 

– Deelgebied Hoogduin: De kavels aan het Slingerpad, kavel 29 t/m 34.
– Deelgebied Spoorzone: De kavels aan de Kramersweg, kavel 35 en 36.

De locatie

Castricum heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. Er zijn verschillende archeologische vondsten gedaan in de omgeving van Castricum, waaronder resten van een Romeinse nederzetting. Het dorp heeft een levendig centrum met verschillende winkels, restaurants en cafés. In de zomer is er een markt op het dorpsplein en worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kermis, de Traditionele Groenbeurs bij Tuin van Kapitein Rommel en het Uit je Bak festival.

 

Al met al is Castricum een mooie plek om te wonen. Het heeft een rijke geschiedenis, een levendig centrum en een prachtige natuurlijke omgeving.

Kavel financieren

Bij een financiering van alleen een kavel komt iets meer kijken. Een geldverstrekker kijkt naar het totaalplaatje, dus inclusief de kosten van de te bouwen woning. Omdat wij vrijwel met elke geldverstrekker een samenwerking hebben, kunnen wij volledig ontzorgen in het financieringstraject. Maak daarom snel een afspraak zodat wij voor jou kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Procedure

Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven op de kavels. Heb je interesse in één van de kavels? Neem contact op met Teer en onze makelaars vertellen graag meer.

Nieuws

Update

12/04/2023

Goed nieuws: er is een mooie stap gezet in de ontwikkeling van het project Zanderij Zuid in Castricum. De bestemming van de locatie moest gewijzigd worden om woningbouw te realiseren. Begin april is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden. Al een aantal jaren zijn wij bezig met de ontwikkeling van het project Zanderij Zuid in Castricum. Hier worden aan de rand van het duingebied 103 woningen  gerealiseerd. Wij zijn weer een stap dichterbij gekomen met dit unieke project.

 

Achter de schermen wordt er nu gewerkt aan de verdere voorbereidingen voor de vergunningsaanvraag en de voorbereidingen voor de verkoop. Wanneer de bouw van Zanderij Zuid daadwerkelijk start, is nog niet duidelijk.

 

Wij houden je via deze website op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Mocht je toch nog vragen hebben dan kunt je altijd contact met ons opnemen. Als je eerder al je gegevens bij ons achtergelaten hebt, is het niet
nodig om nog een keer het contactformulier van de projectwebsite in te vullen.

Update

31/07/2023

Vanaf vandaag gaat de pre-sale van Zanderij-Zuid van start! Deze pre-sale is gericht op 8 riante kavels aan de zuidkant van het project, aan de kant van de Kramersweg. Zes kavels geven de mogelijkheid tot realisatie van een vrijstaande woning en
twee kavels geven de mogelijkheid gezamenlijk een twee-onder-een-kapwoning te realiseren.

Vanaf vandaag zijn de documenten voor de inschrijving te downloaden.

 

Update

30/08/2023

Deze week is na het eindigen van de bouwvak gestart met de sloop van het gebouw waar voormalig Kaptein in zat.

 

Er is gestart met het ophogen van de gronden waarmee de basis van het duinlandschap wordt gelegd.

Schrijf je in en blijf op de hoogte

Nieuwbouw in ontwikkeling formulier Kapitein Kaas (#5)