fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Woningwaarde weken in Beverwijk

Wij komen geheel gratis langs voor de waarde van jouw woning.

Bij Teer ontzorgen we onze klanten van A tot Z. Van aankoop tot verkoop van woningen en van hypotheken tot verzekeringen. Dit allemaal vanuit ons kantoor in Beverwijk. Wij komen geheel gratis langs voor de waarde van jouw woning. Deze waarde kan van belang zijn bij een volgende stap in je wooncarrière. De woningmarkt is constant in beweging, wat betekent dit voor jou?

 

Onze makelaars geven je een antwoord op de volgende vragen:

 • Wat zijn mijn verkoop- en/of aankoopkansen in de huidige woningmarkt?
 • Kan ik beter eerst verkopen of eerst aankopen?
 • Is kopen of juist huren voor mij aantrekkelijk?
 • Ik wil verkopen, hoe bereid ik mij het beste voor?
 • Ik wil aankopen, hoe bereid ik mij het beste voor?

 

Ook kan Teer al jouw vragen beantwoorden over:

 • Moet ik investeren in verduurzaming van mijn woning?
 • Als ik overwaarde heb, hoe kan ik die besteden?
 • Kom ik in aanmerking voor hypotheekrentekorting?
 • Ben ik voldoende verzekerd en betaal ik niet teveel?
 • Kan ik mijn verbouwing financieren?

 

De afspraak
Eén van onze makelaars komt bij je langs om de woning te bekijken. De afspraak zal ongeveer een uur duren. Tijdens de afspraak wordt er gekeken naar factoren als het type woning, grootte en indeling, de locatie, de bouwkundige kwaliteit en het niveau van de afwerkingen. Na de afspraak werkt de makelaar de waarde van de woning uit op basis van de kenmerken, kwaliteiten, aandachtspunten en referenties  en wordt er een indicatieve woningwaarde afgegeven.

Is er hiermee een zaadje geplant? Wij helpen je graag verder! Ga met de makelaar in gesprek voor de mogelijke verkoop van de woning, de aankoop van een nieuwe woning, schuif aan bij een hypotheekadviseur of plan een afspraak in voor een taxatie. Wij bieden alles onder één dak en kijken welke route aansluit bij jouw woonwensen.

 

Reserveer jouw plekje! Bel naar 0251-229225 of vul het contactformulier in, wij nemen dezelfde dag nog contact met je op voor het maken van een afspraak.

Let op: het betreft géén officiële taxatie. Je ontvangt van ons geen taxatierapport maar een realistische, indicatieve waarde van de woning. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Neem contact met ons op  Vraag of klacht