WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Woningmatch

Thuis in Noord-Holland

De manier om de vastzittende woningmarkt op gang te krijgen!

 

Heb jij een verhuiswens maar lukt het je niet om een woning te vinden? Woningmatch èn onze eigen Teer makelaars helpen jou!

In onze regio zijn er 53 serieuze woningzoekers per woning die te koop komt, de woningmarkt wordt krapper en krapper. Woningzoekers die een huis te verkopen hebben wachten met de verkoop van hun woning totdat zij een nieuwe woning aangekocht hebben; Teer heeft op dit moment meer dan 200 huiseigenaren in haar eigen poule die graag willen verhuizen. Woningmatch doorbreekt deze trend en biedt dè oplossing om de woningmarkt weer in beweging te brengen. Door de combinatie van dit online platform èn de persoonlijke, professionele bijstand van onze makelaars vind jij jouw droomhuis!

Over Woningmatch

Door Woningmatch wachten woningzoekers niet meer op elkaar. Op het moment dat jij je aanmeldt voor Woningmatch wordt jouw huidige woning ook in de poule aangeboden. Hierdoor is het aanbod en de keuze groter en kan jij jouw droomhuis vinden nog voor deze op de grote huizensites wordt aangeboden.

Begeleiding makelaar

Natuurlijk laten onze makelaars je niet zwemmen in de poule! Zij helpen jou zoeken en zullen op de achtergrond Woningmatches maken om jouw kans op een droomhuis nog meer te vergroten. Ook voor afspraken, bezichtigingen, het biedingsproces en de gehele aan- en verkoop van de woningen staan onze professionals aan jouw zijde en zullen je volledig en professioneel begeleiden. Teer staat bekend om haar persoonlijke karakter en dit zal ook bij het kopen en verkopen via Woningmatch niet anders zijn.

Wil jij je aanmelden voor Woningmatch of wil jij meer informatie? Klik dan op onderstaande link om naar Woningmatch te gaan:

 

woningmatch.teer.nl

 

of neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt:

Vestigingen