fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Abbenven 57

€ 399.500,-

Heemskerk

Kosten koper

Tussenwoning gelegen aan de rand van Heemskerk

Vlakbij de Tolweg, aan het randje van Heemskerk, verrijst begin jaren zeventig deze kindvriendelijke woonwijk. De Die, zo heet deze uitbreiding, naar de eeuwenoude waterloop die nog steeds de grens vormt tussen deze woonwijk en de open weilanden. Voordeel daarvan is dat je zo buiten bent. Je hoeft de straat maar uit en je zit bij de watertjes de Knip en de Dye met de bijbehorende bomenrijke plantsoenen. Of in de polder tussen Uitgeest en Heemskerk. Prettig hoor, al die groene ruimte dichtbij huis. Dat geeft een mens lucht.

Ook de woningen zijn lichter en ruimer. Neem de royale raamkozijnen, een flink bemeten voor- en achtertuin, en minimaal vier slaapkamers. Nummer 57 springt er in dit rijtje uit vanwege de 8 zonnepanelen en het energielabel B.

Het woonvertrek is heerlijk licht, en dat is te danken aan de genoemde grote ramen aan de voor- en achterzijde. Wanden, plafonds en kozijnen zijn allemaal in goede staat. Op de vloer in de woonkamer treffen we een praktische laminaatvloer en de open keuken is voorzien van plavuizen. De open keuken, met inbouwapparatuur, is fris en helder ingericht. De aangrenzende bijkeuken is een extra pluspunt met de aansluiting van de wasmachine en droger. Fijn zomers de was lekker buiten hangen! Wie wil dit nu niet?

Boven, op de 1e verdieping, zijn drie keurig gestoffeerde slaapkamers met een keur aan kasten.
De badkamer is niet alleen sfeervol maar ook uitgekiend ingericht, waardoor er ruimte is voor een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel.

En wat fijn, het dakkapel op de tweede verdieping. Deze zorgt voor een klap extra ruimte, in dit geval besteed aan een vierde slaapkamer en de voorzolder, waar nu een werkplek is gerealiseerd en een cv ruimte.

De diepe achtertuin, gelegen op het noordwesten, is fraai betegeld en voorzien van een houten bergruimte.
Hier kun je op alle momenten van de dag de zon pakken..

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging van deze woning!

Bijzonderheden:
- Volledig geïsoleerd - energielabel B;
- Kunststof kozijnen, dus geen schilderwerk;
- 8 zonnepanelen;
- Vernieuwde groepenkast;
- Diepe achtertuin van 11 meter;
- 4 slaapkamers;
- Gelegen in de rustige en kindvriendelijke woonwijk de Die.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Abbenven 57 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 399.500,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1973

Woonoppervlakte:

118 m2

Perceeloppervlakte:

157 m2

Inhoud:

375 m3