fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Heemskerkerweg 95

€ 349.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Verrassende hoekwoning

Deze fijne woning uit de jaren 30 is gelegen in een kindvriendelijke buurt nabij park Overbos en de sportvelden. Het winkelcentrum de Wijkerbaan is op loopafstand van de woning en het centrum van Beverwijk is gelegen op fietsafstand. Daarnaast is er een goede situering ten opzichte van diverse uitvalswegen en het openbaar vervoer. Binnen mum van tijd ben je bij het strand en duinen van Wijk aan Zee, wat dit maakt tot een ideale stek!

Alles is spik en span; van de woonkamer, keuken tot en met de slaapkamers. De woonkamer heeft strakke wanden met laminaatvloer en natuurlijk de karakteristieke erker aan de voorzijde met glas-in-lood. De sfeervolle sierhaard maakt het plaatje compleet! Achterin de woning staat de open keuken en deze is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals oven, koelkast, gasfornuis en vaatwasser. Via de hal komt u in de badkamer, die beneden is gesitueerd, en van alle gemakken voorzien met een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel met spiegel.

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een kastenwand. In één van de slaapkamers is een kast gecreëerd met wasmachine-en droger aansluiting. Via een vaste trap komt u op zolder, hier is nog een vierde zeer ruime slaapkamer te vinden.

Dan de tuin. En wat voor tuin! Lekker gelegen op het zuidoosten en betegeld met praktische klinkers wat deze tuin lekker onderhoudsvrij maakt. U kunt hier de gehele dag genieten van de zon, bij regen zit u heerlijk droog in uw eigen serre. Achterin de tuin bevindt zich nog een ruime stenen berging en garage voorzien van elektra. Niet te vergeten! Naast de woning is er parkeergelegenheid op eigen terrein voor maar liefst twee auto's.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Heemskerkerweg 95 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 349.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Ingetrokken

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1933

Woonoppervlakte:

96 m2

Perceeloppervlakte:

210 m2

Inhoud:

341 m3