fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Munnikenweg 153

€ 300.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Prettige woning op een centrale plek!

Deze tussenwoning uit 1950 is gelegen in een rustige woonwijk nabij het bruisende centrum van Beverwijk. Deze lichte woning is makkelijk in het onderhoud. Dat bewijst o.a. het stucwerk, de nieuwe kunststofkozijnen met HR++ glas en de plavuizen vloer op de begane grond (betonnen vloer met vloerverwarming!).

De openslaande deuren naar de achtertuin zorgen voor een hoop extra licht in de woonkamer. Ook de open keuken stemt ons dik tevreden: praktisch, modern, voorzien van inbouwapparatuur en in direct contact met de woonkamer. Via de hal, met fraai toilet, en de trap kom je op de eerste verdieping met drie prima slaapkamers en een badkamer (deze heeft nog wel wat aandacht nodig). Op de zolder is er voldoende bergruimte. De achtertuin is heerlijk diep en gelegen op het oosten. Deze is nog voorzien van een fijne berging (6 m²).

Nog meer geluk? Het is hier heerlijk rustig wonen. Basisschool, speeltuin en park Overbos liggen om de hoek. Net als de winkels aan het Marlo terrein. Zelfs het centrum is dichtbij (5 min. fietsen).

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Munnikenweg 153 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 300.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1950

Woonoppervlakte:

73 m2

Perceeloppervlakte:

125 m2

Inhoud:

288 m3