fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Vleugeltjesbloem 4

€ 500.000,-

Castricum

Kosten koper

Komt dat zien! Heerlijke tussenwoning aan groen hofje

Aan de rand van Castricum, met het groengebied Noord End om de hoek hebben wij deze fijne gezinswoning in de verkoop. De woning is gelegen aan een hofje zonder doorgaand verkeer. Dankzij de centrale ligging zijn kinderopvang, basis- en middelbare scholen, winkels, sportverenigingen, NS station de duinen en het populaire strand van Castricum aan Zee lopend en/of fietsend zeer makkelijk te bereiken.

Je komt binnen in de hal met ruimte voor de garderobe, toilet met fonteintje, meterkast en trapopgang. De woonkamer is verdeeld in een zitgedeelte met aan de voorzijde een gezellige open haard. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd en bevindt zich de eetkamer met openslaande deuren naar de heerlijke zonnige tuin. De half-open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en ook vanuit de keuken is de tuin bereikbaar. De tuin heeft een ligging op het Zuid-Oosten en achterin is een stenen berging met overkapping aanwezig. 

Op de eerste verdieping zijn drie goed bemeten slaapkamers aanwezig. Een van de slaapkamers aan de achterzijde heeft toegang tot het balkon. Ook vind je op deze verdieping de moderne badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, tweede toilet en wastafelmeubel. 

Via de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Op de overloop/ voorzolder tref je de wasmachine en droger aan. De dakkapel zorgt ook voor een royale 4e slaapkamer. Er is een bergkast met CV-opstelling welke bereikbaar is via de slaapkamer. Met maar liefst 139m2 aan woonplezier is het hier goed toeven! Bel of mail ons voor een afspraak en we laten je de woning graag in het echt zien!

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Vleugeltjesbloem 4 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 500.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1975

Woonoppervlakte:

144 m2

Perceeloppervlakte:

184 m2

Inhoud:

450 m3