fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Huis te Wissenlaan 24

€ 575.000,-

Santpoort-noord

Kosten koper

Uitgebouwde 6-kamer hoekwoning

Het gezegde “de handen uit de mouwen steken” is hier wellicht maximaal van toepasing. Zoals de foto’s duidelijk laten zien is hier een aanvang gemaakt met een algehele verbouwing, hetgeen in ieder geval tot nu toe geresulteerd heeft in een flinke uitbouw op de begane grond. Eerlijk is eerlijk, er moet veel gebeuren, maar als de verbouwing eenmaal is afgerond heeft u wel de beschikking over maar liefst
165 m2 gebruiksoppervlak wonen. Voor de volledigheid is er reeds een bouwkundig rapport opgesteld, dus u weet meteen wat u te doen staat en kunt u beginnen aan een mooi en uitdagend project.

De woning is rustig en kindvriendelijk gelegen met o.a. diverse buurtwinkels en een supermarkt in de directe nabijheid. Het uitgestrekte duingebied “De Kennemerduinen” is op slechts enkele fietsminuten afstand. Ideaal is de gunstige ligging nabij NS-station Santpoort-Noord. De uitvalswegen naar o.a. Haarlem, Alkmaar, Schiphol en Amsterdam zijn via de N208 uitstekend bereikbaar.

Indeling: entree/hal met o.a. meterkast-opstelling en trapopgang naar de 1e verdieping. Toiletruimte. Uitgebouwde woonkamer met open keuken. Bijkeuken. Slaap/werkkamer. Berging/stookruimte, alsmede een 2e toilet. 1e verdieping: overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. 3-tal slaapkamers. Badkamer met douche, wastafel en (3e) toilet. 2e verdieping: voorzolder, alsmede een flinke (slaap)kamer.

Bijzonderheden:
- energielabel E
- projectnotaris VRdP te Alkmaar
- hoekwoning op 288 m2 eigen grond
- ca. 2.50 meter uitgebouwd en voorzien van openslaande deuren
- verbouwing is stopgezet en de gehele woning dient afgebouwd te worden
- bouwkundig rapport aanwezig
- nieuwe schutting en veranda

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Alkmaar

Kennemerstraatweg 303

1814 GM Alkmaar

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Huis te Wissenlaan 24 in Santpoort-noord.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 575.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1961

Woonoppervlakte:

165 m2

Perceeloppervlakte:

288 m2

Inhoud:

590 m3