fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Graaf Florislaan 31

€ 325.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Heerlijke tussenwoning in het centrum!

Een nette doorzonwoning met een woonoppervlakte van 115m2. U hoeft alleen nog te verhuizen want in 2016 is het volledig gerenoveerd. Belangrijke voorzieningen, zoals een basisschool, supermarkten, sportverenigingen, openbaar vervoer en uitvalswegen zijn in de directe omgeving gelegen. Steden zoals Amsterdam, Haarlem en Alkmaar zijn hierdoor snel en eenvoudig te bereiken. Beverwijk heeft nog veel meer te bieden: het strand en de duinen van Wijk aan Zee zijn op fietsafstand bereikbaar.

De woonkamer en keuken hebben eenzelfde lichte laminaatvloer en de wanden zijn keurig afgewerkt. Er komt een zee van licht binnen middels het grote raampartij aan de achterzijde en voorzijde van de woning. De moderne keuken uit 2020 is vormgegeven in een hoek en voorzien van een vrijstaande koel-vries combinatie met geïntegreerden ijsblokjesmachine, inductie kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, combi-oven en vaatwasser.

Door naar de eerste verdieping hier treft u drie royale slaapkamers aan. De hele verdieping heeft dezelfde laminaatvloer, wat voor eenheid zorgt. De moderne badkamer uit 2019, voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel en toilet. Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping, hier is nog een extra slaapkamer gecreëerd.

De tuin is onderhoudsvriendelijk, op de grond liggen tegels. Achterin de tuin staat een vrijstaande stenen schuur. De ligging van de tuin is op het zuidwesten dat betekend heerlijk de hele dag zon!

Bijzonderheden:
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen;
- HR-ketel uit 2016;
- Elektra in 2016 vernieuwd;
- Meterkast vernieuwd in 2016;
- Radiatoren in 2016 vernieuwd;
- In het centrum;
- Openbaar parkeren.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Graaf Florislaan 31 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 325.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1956

Woonoppervlakte:

115 m2

Perceeloppervlakte:

118 m2

Inhoud:

380 m3