fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Dorpskroft 5

€ 689.000,-

Egmond aan den hoef

Kosten koper

ENERGIEZUINIGE 2-ONDER-1-KAPWONING MET GARAGE

Op loopafstand van de duinen, in een gewilde woonwijk in Egmond aan den Hoef, tref je deze royale geschakelde 2-onder-1-kapwoning. Deze heerlijke gezinswoning heeft alle ingrediënten voor jarenlang woonplezier met maar liefst 157 m² woonoppervlakte en een verlengde garage met aangrenzend kantoorruimte. De woning heeft een energiezuinig A label.

Via de entree, met toegang tot de inpandige garage, bereik je de lichte en ruime woonkamer. Deze is aan de voorzijde voorzien van een U-vormige keuken met inbouwapparatuur en een eetbar. Aan de achterzijde is de woning tijdens de bouw reeds uitgebouwd. Hier is het heerlijk vertoeven en royaal zitten. Via de openslaande tuindeuren bereik je de zonnige, diepe achtertuin gericht op het zuiden. Deze is voorzien van een gezellige veranda en aangrenzend een opbergschuur. Je kunt meerdere gezellige zitjes creëren en zowel de zon als de schaduw opzoeken. De achtertuin is tevens via een achterom bereikbaar.

De eerste verdieping is voorzien van drie goed bemeten slaapkamers. Ook tref je hier de nette, lichte badkamer met ligbad, inloopdouche, modern wastafelmeubel en toilet. Met de vaste trap bereik je de ruime zolderverdieping. Momenteel is deze verdieping met een wand in twee aparte ruimtes gesplitst; een royale vierde slaapkamer en aan de andere kant een ruime bergruimte. Dankzij de grote dakkapel aan de voorzijde is dit een volwaardige verdieping, naar eigen inzicht in te delen.

De woning heeft een kindvriendelijke en centrale ligging, met een basisschool en een kleinschalig winkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen op loopafstand. Zin in een dagje strand of op zoek naar een gezellig terras? Pak de fiets naar Egmond aan Zee en ervaar het ultieme vakantiegevoel! Ook heeft Egmond aan den Hoef een goede busverbinding naar Heiloo, Alkmaar en Castricum en tref je het NS-station in Heiloo op 4 km. Parkeren kan op de eigen oprit of voor de deur in de straat.

Ben je op zoek naar een ruime en energiezuinige gezinswoning in "De Hoef"? Dan is een bezoek aan deze woning echt de moeite waard! Maak snel een afspraak met ons kantoor.

Bijzonderheden:
- Maar liefst 157 m² woonoppervlakte;
- Garage met aangrenzend verwarmde kantoorruimte;
- Parkeren op eigen oprit;
- Elektrische garagedeur en loopdeur;
- Diepe achtertuin met veranda;
- 9 zonnepanelen, HR++ glas (energielabel A);
- Op loopafstand van diverse winkels;
- Nabij kustgebied.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Dorpskroft 5 in Egmond aan den hoef.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 689.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Herenhuis

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2004

Woonoppervlakte:

157 m2

Perceeloppervlakte:

310 m2

Inhoud:

610 m3