fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Schrijverskwartier 35

€ 539.500,-

Heemskerk

Kosten koper

Uitgebouwd herenhuis met vrij uitzicht

Op de meest perfecte locatie in de populaire middeleeuwse wijk Citadel is dit herenhuis gelegen met een mooi en blijvend vrij uitzicht over de gracht. Dit type huis is groot, is energiezuinig met een label A en heeft een kubieke inhoud van 572. Uiteraard werkt dit in de gehele woning door, waarmee u naast een zeer royale inhoud ook brede kamers treft. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats, welke direct achter de diepe tuin is gelegen. De unieke architectuur, de perfecte afwerking, 4 zeer royale slaapkamers, de luxe badkamer en moderne keuken voorzien van alle inbouwapparatuur, de gracht, het archeologisch park, diverse winkelvoorzieningen om de hoek en de ligging nabij het NS-station en openbaar vervoer maken dat u deze woning zeker eens moet komen bekijken!

Indeling:
Begane grond: Entree met toilet, uitgebouwde tuingerichte woonkamer met parketvloer, gestuukte wanden, een grote trapkast en openslaande deuren naar de zonnige, aangelegde achtertuin waar u op ieder moment van de dag op verschillende plekken van de zon kunt genieten van april tot oktober. De achtertuin geeft toegang tot het afgesloten parkeerterrein.
De moderne open keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van inbouwapparatuur. In de in 2019 aangelegde tuin bevindt zich de houten schuur met direct daarachter gelegen de eigen parkeerplaats.

Op de 1e verdieping komt u op de brede overloop die toegang geeft tot twee zeer royale slaapkamers met een laminaatvloer, een royale moderne badkamer met 2 wastafels, ligbad, douchehoek met deur, 2e toilet en van vloer tot plafond betegeld.

Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping met de overloop en nog 2 ruime slaapkamers en een inloopkast. Er is een aparte (was)kamer voor de wasmachine en droger.

De vliering is te bereiken middels een vlizotrap, hier vindt u nog een zeer ruime bergzolder (stahoogte!) met opstelling cv-ketel (Remeha, 2006) en WTW-unit.

Bijzonderheden:
- Zeer gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen richting Amsterdam, Haarlem en Alkmaar;
- De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over een warmte terugwin installatie;
- Mogelijkheid tot het realiseren van een tweede badkamer op de 2e verdieping;
- 1 parkeerplaats op de niet voor buitenstaanders toegankelijke binnenplaats;
- Uniek vrij uitzicht over fraaie waterpartij
- Servicekosten parkeerplaats € 100,- per jaar
- Laadpaal voor de auto is ter overname.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Schrijverskwartier 35 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 539.500,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2006

Woonoppervlakte:

152 m2

Perceeloppervlakte:

117 m2

Inhoud:

572 m3