fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Stationsweg 180

€ 559.000,-

Heiloo

Kosten koper

ZORGELOOS WONEN OP IDEALE LOCATIE
** met eigen garagebox en parkeerplaats in parkeerkelder **

Er zijn meer appartementen te vinden in Heiloo, maar niet zoals deze! Op de bovenverdieping van het fraaie complex "De Egelantier" tref je dit verzorgde en zeer ruime driekamer appartement. Hier zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van zorgeloos wonen.

Het appartement heeft een woonoppervlak van maar liefst 98 m², is goed onderhouden en voorzien van energielabel A. De fijne living met open keuken is een heerlijke plek in het huis. De raampartijen aan de voor- en zijkant zorgen voor veel licht en is er ruimte genoeg voor meerdere gezellige zithoekjes. De brede hal geeft toegang tot de verzorgde badkamer (met o.a. een douche, ligbad en toilet), een grote slaapkamer en een tweede slaapkamer. Separaat tref je nog een tweede toilet en een berging.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een royaal dakterras van circa 25 m². Deze is gunstig gelegen op het westen. Via de schuifpui vanuit de woonkamer kom je op het balkon aan de voorzijde, waar je uitkijkt op de Stationsweg. Genoeg mogelijkheden dus om zowel zon als schaduw op te zoeken!

Het appartementencomplex heeft een afgesloten entree met brievenbussen en videofooninstallatie. Er is tevens een lift aanwezig die je naar het appartement brengt. Onder het complex is een parkeergarage gesitueerd. Bij dit appartement hoort een flinke garagebox (ca. 25 m2) én een eigen parkeerplaats. Superluxe!

Het gehele gebouw is uitstekend verzorgd en heeft een prettige uitstraling. De woning heeft tevens een ideale ligging in het oude centrum op loopafstand van diverse winkels, gezellige horeca en het NS-station. 

Dit royale en comfortabele appartement wacht op een nieuwe eigenaar. Een kans want hier komt niet vaak iets vrij. We leiden je graag rond in wat misschien wel jouw nieuwe stekje wordt.

Bijzonderheden:
- Energielabel A;
- Bouwjaar 2002;
- Zeer ruim driekamer appartement;
- Royaal dakterras én balkon;
- Eigen garagebox;
- Eigen parkeerplaats (P15);
- Loopafstand van diverse winkels en NS-station;
- Zonnepanelen voor algemene voorzieningen (2022);
- Gezonde en actieve VvE;
- Huismeester aanwezig;
- Servicekosten € 252,- p/m. (voor appartement, garagebox en parkeerplaats).

Interesse in dit appartement? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Stationsweg 180 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 559.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Bovenwoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2003

Woonoppervlakte:

98 m2

Inhoud:

338 m3