fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Hendrik Casimirstraat 42

€ 375.000,-

Castricum

Kosten koper

Heerlijk wonen met vrij uitzicht!

Wat een geweldige ligging heeft deze fijne tussenwoning met een fraai uitzicht over het groen- en de vijverpartij. Daarnaast loop je binnen enkele minuten naar winkelcentrum "Geesterduin" en het gezellige dorpscentrum.

Indeling:
Je komt binnen in een ruime hal met toiletruimte, meterkast, trapkast en de trap naar boven. De doorzonwoonkamer biedt u een fraai uitzicht over het water en de groenstrook. Verder een fijne tijdloze en gezellige keuken met toegang naar de zonnige achtertuin. Deze is netjes aangelegd en verder is er plek genoeg voor het tuingereedschap en de rest van de tuinspullen in de stenen berging.

Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer met douche en wastafel. De vaste trap naar de tweede verdieping. Hier tref je een zolderverdieping waar met een dakkapel of dakopbouw een ruime vierde slaapkamer gerealiseerd kan worden. Tevens tref je hier de C.V. opstelling aan op de voorzolder.

De woning biedt veel mogelijkheden. Je kunt hierbij denken aan een erker, uitbouw, dakkapel, andere indeling en/of afwerking. Een woning met een meer dan prima basis om nog heerlijk naar eigen hand te kunnen zetten.

Castricum heeft veel te bieden! Een eigen NS-intercity station, het geliefde Bakkum, een overdekt winkelcentrum met 50 winkels, een bioscoop, een gezellig centrum met een ruime keuze aan winkels, restaurants en terrasjes. Rijk bedeeld met diverse basis- en middelbare scholen, sportverenigingen en bovendien zijn het strand en de duinen op korte afstand te bereiken. Wie wordt er nou niet blij van Castricum? Maak snel een afspraak, we laten je de woning graag in het echt zien!

-In huidige opgave 76m2 woonoppervlakte is de zolder nauwelijks mee gerekend; vanwege de norm van NEN2280. M.a.w. wanneer er een aanpassing op zolder wordt gedaan in de hoogte, d.w.z. een dakopbouw, heeft dit enorme positieve gevolgen voor de woonoppervlakte en dus de waarde van het huis.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Hendrik Casimirstraat 42 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 375.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1959

Woonoppervlakte:

76 m2

Perceeloppervlakte:

143 m2

Inhoud:

274 m3